Neler Yeni

Trendyol Satıcılarına Güvenmeyin

Andolor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin Yardımcı
Bütçe
3200
Merhaba Arkadaşlar Ben Trendyol'dan ASUS TUF Gaming VG27VQ 27" 165 Hz 1ms FreeSync Full HD Curved Monitör Satın Aldım Satıcının Yorumları Gözükmüyordu Fiyatı Piyasaya Göre 500 TL Daha Ucuzdu Satın Almadan Önce Trendyol Destek İle Konuştum Bir Sorun Olmayacağını Söylediler Ve Sipariş Verdim Ürün 2 Gün Sonra Kargoya Verildi Ve Evime Gelen Bir Dosya :D Kutu Yok Bildiğiniz Dosya Göndermişler Direkt İade Etmek İstediğimi Söyledim Ve Kargodan Teslim Almadım Trendyol Desteğe Yazdığımda İse Ürünü Kabul Etmediğiniz İçin Geri Gönderilecek Ve Depoya Ulaştığı Zaman Paranız İade Edilecek Dedi Ürün Alırken Satıcıya Çok Dikkat Edin Lütfen

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-07-14 1111.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-14 1111.png
    67.8 KB · Hit: 197
  • 1.jpg
    1.jpg
    1.5 MB · Hit: 204

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Geçmis olsun bu aralar trendyol iyice sapitti

babapro21

80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar Ben Trendyol'dan ASUS TUF Gaming VG27VQ 27" 165 Hz 1ms FreeSync Full HD Curved Monitör Satın Aldım Satıcının Yorumları Gözükmüyordu Fiyatı Piyasaya Göre 500 TL Daha Ucuzdu Satın Almadan Önce Trendyol Destek İle Konuştum Bir Sorun Olmayacağını Söylediler Ve Sipariş Verdim Ürün 2 Gün Sonra Kargoya Verildi Ve Evime Gelen Bir Dosya :D Kutu Yok Bildiğiniz Dosya Göndermişler Direkt İade Etmek İstediğimi Söyledim Ve Kargodan Teslim Almadım Trendyol Desteğe Yazdığımda İse Ürünü Kabul Etmediğiniz İçin Geri Gönderilecek Ve Depoya Ulaştığı Zaman Paranız İade Edilecek Dedi Ürün Alırken Satıcıya Çok Dikkat Edin Lütfen
İyi sıkıntı olmamış

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Volkan
Kargodan teslim almadan kontrol şart. Kutulu felan ağır bir ürün gonderseler bakmadan alsan hapı yuttun demek ki 😁 dikkat etmek lazım.

Andolor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin Yardımcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargodan teslim almadan kontrol şart. Kutulu felan ağır bir ürün gonderseler bakmadan alsan hapı yuttun demek ki 😁 dikkat etmek lazım.
İlk Defa Başıma Geliyor Her Şeyimi İnternetten Alıyordum İlk Defa Böyle Bir Sorunla Karşılaştım Bir De Ürünü Açarken Videoya Çekiyorum

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
piyasa fiyatının altında bir ürün almadan önce satıcı ve ürün puanlaması/yorumlarını araştırmak gerekiyor. Son zamanlarda böyle olaylar çok olmaya başladı, trendyol'un bir önlem alması şart.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilerek yaptıysa nasıl bi kafa acaba iyice saçmaladılar yaz beni mağdur ettiniz paramı boş yere bagladınız başka fırsatlar kaçtı orda burda reklam yapmaya benzemiyor ürün ulaşmadan ivedi ücret iadesi istiyorum böyle sorumsuzluk olmaz vs yapıştır bence

SadeceSeyf

80+ Gold
Amazona ilgili arttıracaklar bu gidişle :D

Top Bottom