Neler Yeni

Trendyol Satıcılarına Güvenmeyin

Andolor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin Yardımcı
piyasa fiyatının altında bir ürün almadan önce satıcı ve ürün puanlaması/yorumlarını araştırmak gerekiyor. Son zamanlarda böyle olaylar çok olmaya başladı, trendyol'un bir önlem alması şart.
Fiyatlar Aşırı Şekilde Yükseldi İnsan İster İstemez İndirim Arıyor Yorumlara Bakıyorum Genelde Ama O Gün Ne Oldu İse Yorumlar Gözükmedi Satıcının Hata Veriyordu Trendyola Yazdım Adamlar Sorun Olmaz Dedi Biraz Ona Güvenerekten Aldım

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Bilerek yaptıysa nasıl bi kafa acaba iyice saçmaladılar yaz beni mağdur ettiniz paramı boş yere bagladınız başka fırsatlar kaçtı orda burda reklam yapmaya benzemiyor ürün ulaşmadan ivedi ücret iadesi istiyorum böyle sorumsuzluk olmaz vs yapıştır bence
Katılıyorum. Eğer indirim kuponu vermezseniz tüm sosyal medya ve forum sitelerinde ifşa edeceğim diye de ekle :D

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yorumla vs. çözülecek iş değil bunlar, bir sürü fake yorum attırmak çok kolay. Bu konuda bilinen satıcılara yönelmek daha doğru.

Bura.K

80+ Silver
Başlığı "Satıcılara güvenmeyin" değil de "Satıcılara Güvenirken 2 kere düşünün" olarak değiştirin isterseniz. Böyle biraz yanlış anlaşılmalı ve tuhaf duruyor.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba Arkadaşlar Ben Trendyol'dan ASUS TUF Gaming VG27VQ 27" 165 Hz 1ms FreeSync Full HD Curved Monitör Satın Aldım Satıcının Yorumları Gözükmüyordu Fiyatı Piyasaya Göre 500 TL Daha Ucuzdu Satın Almadan Önce Trendyol Destek İle Konuştum Bir Sorun Olmayacağını Söylediler Ve Sipariş Verdim Ürün 2 Gün Sonra Kargoya Verildi Ve Evime Gelen Bir Dosya :D Kutu Yok Bildiğiniz Dosya Göndermişler Direkt İade Etmek İstediğimi Söyledim Ve Kargodan Teslim Almadım Trendyol Desteğe Yazdığımda İse Ürünü Kabul Etmediğiniz İçin Geri Gönderilecek Ve Depoya Ulaştığı Zaman Paranız İade Edilecek Dedi Ürün Alırken Satıcıya Çok Dikkat Edin Lütfen
hocam bu yeni teknoloji kağıt şeklinde (!) :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bilerek yaptıysa nasıl bi kafa acaba iyice saçmaladılar yaz beni mağdur ettiniz paramı boş yere bagladınız başka fırsatlar kaçtı orda burda reklam yapmaya benzemiyor ürün ulaşmadan ivedi ücret iadesi istiyorum böyle sorumsuzluk olmaz vs yapıştır bence
Birkaç kişiye daha şeker falan göndermişler yeni. Trendyol bunlara önlem alamazsa sonu GittiGidiyor gibi olacak…

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Fiyatlar Aşırı Şekilde Yükseldi İnsan İster İstemez İndirim Arıyor Yorumlara Bakıyorum Genelde Ama O Gün Ne Oldu İse Yorumlar Gözükmedi Satıcının Hata Veriyordu Trendyola Yazdım Adamlar Sorun Olmaz Dedi Biraz Ona Güvenerekten Aldım
ben bir ürün alacaksam ve satıcı güvenilir gelmiyorsa fiyat farkı neyse verip, piyasa fiyatlarında satan güvenilir satıcılardan alıyorum. Böyle şeylerle uğraşmaktan çok daha iyidir. Satıcı size büyük kutu gönderip içine de monitör ağırlığında bir şeyler koysaydı iade süreci çok daha zorlaşırdı. Bir de videoya almadıysanız gel de anlat derdini...

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Acaba kağıtta ne yazıyordu merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR