Neler Yeni

Trendyol Satıcılarına Güvenmeyin

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Atomlarına ayırıp yollamışlar kırılmasın diye, daha ne istiyorsun?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
yani neye güvenerek yapıyor ki, parası zaten 1 ay boyunca trendyolda kalıyor satıcının.yanlışlık oldu diyecem, eşşşşşşek olman lazım böyle bir yanlışlık yapman için.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Sadece satıcılar'a değil Trendyol'a da güvenmiyorum. Kaç kere kartımızdan para çektiler.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Hayır depoya ulaşınca iade olacak lafına tav oldum ortada ürün yok sahtekarlık var verdikleri cevaba bak gelde delirme

Andolor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin Yardımcı
Hayır depoya ulaşınca iade olacak lafına tav oldum ortada ürün yok sahtekarlık var verdikleri cevaba bak gelde delirme
Çok Haklısın Vallahi Ya Adam Bana Kağıt Yollamış Gelmiş Diyor Ki Depoya Ulaşsın Endişe Etmeyin Hadi Depoya Ulaştı Satıcı Kabul Etmedi O Zaman Ne Olacak N11 De Yaşadım Bu Durumu Adam Bana Bozuk Ürün Yolladı İade Ettim Kabul Etmedi Desteğe Yazdım İade Kabul Etmiyor Tarzı Bir Şeyler Söyledi O Zaman 300₺ Boşa Gitti

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Çok Haklısın Vallahi Ya Adam Bana Kağıt Yollamış Gelmiş Diyor Ki Depoya Ulaşsın Endişe Etmeyin Hadi Depoya Ulaştı Satıcı Kabul Etmedi O Zaman Ne Olacak N11 De Yaşadım Bu Durumu Adam Bana Bozuk Ürün Yolladı İade Ettim Kabul Etmedi Desteğe Yazdım İade Kabul Etmiyor Tarzı Bir Şeyler Söyledi O Zaman 300₺ Boşa Gitti
müşteri memnuniyeti adına sana hediye çeki verebilirler.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Son zamanlarda sık olmaya başladı bu durum. Yorumu yoksa almamakta fayda var.
Bunun sebebini az çok tahmin edebiliyorum. Sen mesela bi ürün satıyorsun çok güzel yorumlar falan beş. Rakip bi firma geliyor 500 tl altına koyuyor fiyat düşürmeye çalışıyor + alakasız iade geleceğini bile bile böyle ürünler gönderip ürün yorumlarını aşağa çekiyor. Bunu bi ürün satıcısından bizzat duymuştum

Andolor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin Yardımcı
müşteri memnuniyeti adına sana hediye çeki verebilirler.
Hediye Çeki Onların Olsun Çok Can Sıkıcı Bir Durum Nerdeyse 1 Aylık Maaş Çöp Olacak Boşuna Çalışmış Olacağız Az Bir Şey De Değil Ülkenin Durumu Belli Yani

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Fiyatlar Aşırı Şekilde Yükseldi İnsan İster İstemez İndirim Arıyor Yorumlara Bakıyorum Genelde Ama O Gün Ne Oldu İse Yorumlar Gözükmedi Satıcının Hata Veriyordu Trendyola Yazdım Adamlar Sorun Olmaz Dedi Biraz Ona Güvenerekten Aldım
O adama yorum bıraktın değil mi.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Trendyoldan 2 yıl apple garantili aldığım adaptör çakma çıktı :D iade kabul etmediler. Apple servisine gidip ürünün orijinal olmadığıyla ilgili bir belge alıp şikayetçi oldum.

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
SON ZAMANLARDA ÇOK OLMAYA BAŞLADI NORMALDE ÜRÜN YÜKLERKEN TRENDYOLA YÜKLEDİĞİN ÜRÜNE AİT FATURA VS her şey İSTİYOR BİZ DE SATIŞ YAPIYORUZ TRENDYOL DA ACABA DİYORUM BUNLAR KOPLO MU YAPIYOR TRENDYOLA GİDEREK ÇOĞALMAYA BAŞLADI

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Trendyoldan 2 yıl apple garantili aldığım adaptör çakma çıktı :D iade kabul etmediler. Apple servisine gidip ürünün orijinal olmadığıyla ilgili bir belge alıp şikayetçi oldum.
Aynısını evony maske alırken ben de yaşadım. Dedim sahte ürün bu. Bana dediler e belgesi var bunların orijinal satmak için. Ben de hayat kimyayı aradım, bana kargo ile maskeleri göndermemi istediler. 1 haffta sonra mail attılar hesabıma o mailde gelen maskenin sahte olduğu yazıyordu. Sonrasında trendyol canlı sohbetten direkt yolladım pdfi dedim maskeler sahte bana verin iademi. Verdiler 2-3 gün içinde :D

@TRnmss hocam işte bu yüzden Amazon :D

Top Bottom