Trendyol toplama pc tavsiye

keo4eus

80+
Reaksiyon skoru
135
Hocalarım merhaba bana trendyol üzerinden max 55k bütceye bir bilgisayar toplama şansınız varmı 2k 4k oyuncu ve aynı zamanda profosyenel adobe proğramları için ilerde çok büyük ihtimal yapay zeka ilede ilgileneceğim trendyoldan olmasının makul bir sebebi var ama açıklayamam

Hocalarım merhaba bana trendyol üzerinden max 55k bütceye bir bilgisayar toplama şansınız varmı 2k 4k oyuncu ve aynı zamanda profosyenel adobe proğramları için ilerde çok büyük ihtimal yapay zeka ilede ilgileneceğim trendyoldan olmasının makul bir sebebi var ama açıklayamam
O bütçeye 5070 sistem toplarsın 4k oyunculuğu için pek olmaz gibi

montaj bilgim iyi kötü var sadece ddr5 ile birlikte gelen parçaları pek tanımıyorum en son 3600x rtx2060 bir sistem topladım ve konulardan uzaklaştım açıkcası benim bilgimi aşmış biraz bilgi birikimimi tazelemek ve yeni bir bilgisayara geçmek için tavsiyelerinize ihtiyaç duymaktayım ilginiz için teşekkür ederim

Bugün birisine atmıştım onu kopyala yapıştır olarak atıyorum trendyol olarak değil de parça olarak ne alınabilir vs aklında bulunsun ekran kartı olarak 5070 al o bütçede
Boş kasa
PSU
PSU'lu kasa
Biri 650w biri 750w hangi kartı takacağına göre yeter yetmez diyebiliriz
SSD
Soğutucu
CPU bütçene göre birini seçebilirsin
Anakart bütçene göre yine f/p anakart ve wifi anakart atıyorum
Ram olarak patriot almanı önermem sana patriot 6000 cl30 rami önereceklerdir ben kendim kullanıyorum ve önermiyorum anakartın sitesinde ram desteğine bak ona göre seç ramini tavsiyemdir

evet malesef sadece trendyol bütün olarak almam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün birisine atmıştım onu kopyala yapıştır olarak atıyorum trendyol olarak değil de parça olarak ne alınabilir vs aklında bulunsun ekran kartı olarak 5070 al o bütçede
Boş kasa
PSU
PSU'lu kasa
SSD
Soğutucu
Ram olarak patriot almanı önermem sana patriot 6000 cl30 rami önereceklerdir ben kendim kullanıyorum ve önermiyorum anakartın sitesinde ram desteğine bak ona göre seç ramini tavsiyemdir
hemen inceliyorum ama trendyol versiyonununu parçalar şahane duruyor :)

Boş kasa
PSU
PSU'lu kasa
SSD
Soğutucu
cl30 viperı neden önermiyorsunuz hocam

Son düzenleme:
evet malesef sadece trendyol bütün olarak almam lazım

hemen inceliyorum ama trendyol versiyonununu parçalar şahane duruyor :)

cl30 viperı neden önermiyorsunuz hocam
Ben de dahil çok sorun yaşayan var bu ramde ama anakartınızın sitesinden uyumlu olup olmadığına bakıp kullanırsanız daha verimli çalışma ihtimali yüksek

Ben de dahil çok sorun yaşayan var bu ramde ama anakartınızın sitesinden uyumlu olup olmadığına bakıp kullanırsanız daha verimli çalışma ihtimali yüksek
anladım hocam teşekkür ederim 3 5 istediğim bir siteme dönüşüyor gibi hocam bir sorum daha var 9070xt nasıl bir kart amd ön yargım var ekran kartında

anladım hocam teşekkür ederim 3 5 istediğim bir siteme dönüşüyor gibi hocam bir sorum daha var 9070xt nasıl bir kart amd ön yargım var ekran kartında
9070XT iyidir tabi ama fiyatı bir tık yüksek 30K civarı olmalı ki gerçekten fiyat performans diyebilelim, ben adobe ve yapay zeka/render vs dediğin için nvidia tarafından 5070 önerdim 30K'dan fazla vermemeye çalışın

9070XT iyidir tabi ama fiyatı bir tık yüksek 30K civarı olmalı ki gerçekten fiyat performans diyebilelim, ben adobe ve yapay zeka/render vs dediğin için nvidia tarafından 5070 önerdim 30K'dan fazla vermemeye çalışın
hahah bir sistem varda aklımı kurcalayan ondan dolayı sormuşum size linkini atıyım https://www.trendyol.com/incehesap/...i-p-950638956?boutiqueId=61&merchantId=106248

tek korkum yapay zeka ve render tarafında üzermi oluyor çünkü amd ekran kartı

55k ya 9070xt li hazır sistemler var neden sadece trendyol ?

Geri