erencavdarr
80+ Bronze
Dahası
Kabasakal.com da 54₺ ve yayıncı indirim koduyla 52-53₺ falan oluyor bizzat kendim aldım güvenilir
Şuan aynı fiyattalar zaten alpcim o günden sonra daha e-pin almadım fakirim.O kadar epin ref kodu verdik adama, hala dijipin kullanan da ne bileyim..
Hocam Trendyol maili doğrulanmadığından sanırım alamamışım. Trendyola kodu yollattırıyorum 3 4 mail denedim kod da yollamıyor. Bu Trendyola para kazandırtılmaz ya.Şuan aynı fiyattalar zaten alpcim o günden sonra daha e-pin almadım fakirim.
Ben trendyolu her zaman alırken kontrol ediyorum hocam bakıyorum trendyolda ucuzsa alıyorum değilse gidip size önerdiğim siteden alıyorum eğer E-Pin ile aynı olursa bizim @alpolojix / Leroxy'e yararlı olsun diye onun verdiği referans koduyla gidip alıyorumHocam Trendyol maili doğrulanmadığından sanırım alamamışım. Trendyola kodu yollattırıyorum 3 4 mail denedim kod da yollamıyor. Bu Trendyola para kazandırtılmaz ya vallahi .d
referal link mi verdin? Reported (!)O kadar epin ref kodu verdik adama, hala dijipin kullanan da ne bileyim..