hesabınızda çalıntı kredi kartı kullanılmış geçmiş olsunAlıntıyı görüntülearkadaşlar ben bunları almadım bir yanlışlık olmuş olabilirmi
hocam trendyol 3d secure sormuyor çalıntı kredi kartı kullanmış birisi arkadaşın hesabındaMaşallah hesabından para gitmemişse sıkıntı yoktur fakat yine müşteri hizmetlerini ara.
Ne yapmam gerekiyor şuan ve hesabımı nasıl almışlarhesabınızda çalıntı kredi kartı kullanılmış geçmiş olsun
trendyol desteğe yazın hemen
onu bilmiyorum hemen canlı desteğe yazıp belirtin durumu yoksa size patlamasınNe yapmam gerekiyor şuan ve hesabımı nasıl almışlar
valla bazılarında gelmiyor ama çok belli kod alınmış direk çalıntı kredi kartıtrendyoldan ben dün ürün aldım iyizco ile anlaşmalı kod geliyor ?
evet bencede hemen canlı desteğe bağlanın durumu bildirin gece 3te polisler gelmesin valla :/onu bilmiyorum hemen canlı desteğe yazıp belirtin durumu yoksa size patlamasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla bazılarında gelmiyor ama çok belli kod alınmış direk çalıntı kredi kartı
Yok bütün kartlarıma baktım kullanılan kart benim değil zatenKartından işlem yapıldı mı?
Hocam bulunur hangi telefonun yaptığı işlemi büyük ihtimalle ama erkenden bildirmesinde fayda varevet bencede hemen canlı desteğe bağlanın durumu bildirin gece 3te polisler gelmesin valla :/