Neler Yeni

🔥İndirim Trendyol Yemek Alt limitsiz 50 TL indirim kodu

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Kenarı yanikti 😆. Gecen seferkinde de pizza soylemistim. 26 cm yaziyordu boyutu makine ogrencisiyim. Boyu gözüme küçük geldi kumpasla ölçtüm boyunu 22cm çıktı destege yazdim yine ücret iadesi yapmislardi.
Hahzghshshdhd ciddi mi kanka? Bugunu bulmuşsun iyi taktik eyvallah

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,883
İsim
Okan Aslantaș
Hahzghshshdhd ciddi mi kanka? Bugunu bulmuşsun iyi taktik eyvallah
Ciddiyim. Ama bunu yapma sebebim ayri normalde yapmam. Gecen sefer siparis verdigim restoran kafasina gore siparisimi iptal etti neymis adreste yokmuşum halbuki evdeydim. 100 tl parami iade etmediler. Trendyol destege vs yazdim adreste olmadiginiz icin kurye iptal islemi baslatmis o yüzden iade edemiyoruz dediler paramin üstüne yattilar. Mahkemeye verdim ondan beridir ben dolandiriyorum trendyolu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddiyim. Ama bunu yapma sebebim ayri normalde yapmam. Gecen sefer siparis verdigim restoran kafasina gore siparisimi iptal etti neymis adreste yokmuşum halbuki evdeydim. 100 TL parami iade etmediler. Trendyol destege vs yazdim adreste olmadiginiz icin kurye iptal islemi baslatmis o yüzden iade edemiyoruz dediler paramin üstüne yattilar. Mahkemeye verdim ondan beridir ben dolandiriyorum trendyolu.
Zaten arkadaslar arasinda 2 adim var bi kuponcu bide müşteri hizmetleri skkckakck. Her ay en az 15 defa müşteri hizmetleriyle tartisiyorum sadece yemek de degil herseyde. Benim basima geliyor sürekli ilginç bir şekilde. Hepsini yazsam 500 sayfalik kitap olur 😀. Simdiye kadar kaybettigim tek müşteri hizmetleri savasi o trendyol yemekti. Onun disinda hep parami hakkimi aldim

Son düzenleme:
Top Bottom