S Stamer 80+ Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 256 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Yusuf İrtegün 12 Ağustos 2024 #53 Dostum ben 8 6 hafta içi çalışıyorum. Hafta içi akşam ve hafta sonu part time olarak yapablir miyim ?
Dostum ben 8 6 hafta içi çalışıyorum. Hafta içi akşam ve hafta sonu part time olarak yapablir miyim ?
Vesselam 80+ Bronze Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 652 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #54 Stamer yazmış: Dostum ben 8 6 hafta içi çalışıyorum. Hafta içi akşam ve hafta sonu part time olarak yapablir miyim ? Devamı için tıklayın... Haftalık alevli saati doldurursaniz tabii ki hocam. Ama o çalışma saatlerinin üstüne zorlanırsınız.
Stamer yazmış: Dostum ben 8 6 hafta içi çalışıyorum. Hafta içi akşam ve hafta sonu part time olarak yapablir miyim ? Devamı için tıklayın... Haftalık alevli saati doldurursaniz tabii ki hocam. Ama o çalışma saatlerinin üstüne zorlanırsınız.
Ekonomi bakanı 80+ Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 81 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Bahtı dikik piyade Bugün, 20:30 #55 Hocam bende paket taxiye başlamak istiyorum aylık 35k dediler (motorum yok motor onlardan) 1.5 saat yemek molası vb yapılır mı? Sizce
Hocam bende paket taxiye başlamak istiyorum aylık 35k dediler (motorum yok motor onlardan) 1.5 saat yemek molası vb yapılır mı? Sizce