Pek bir bilgim yok ama galiba işi profesyonel yapmak istiyorsanız bir şirket açmanız ve trendyola bu şirket ile mağaza talebinde bulunmanız gerekiyor. Yoksa kendi bireysel eklediğiniz ürünlerin satılması çok zor diye biliyorum.Dostlar merhabalar, kurmayı planladığım iş Tişört,Kupa,Bardak üzerine baskı yaparak satmak. Herhangi bir iş yada satış tecrübem bulunmamakta, Sizce bu işi başarabilir miyim?
İnşallah hocam. elimizden geldiğinde yapmaya çalışacağız.Allah'ın izni ile evet hocam işe girer iken besleme çekip başlayın
hocam araştırdığım kadarıyla trendyolda mağaza kurabilmek için öncelik olarak bir şahıs şirketi kurmamız gerekiyor. buradan sonrasına hakim değilim malesef.Pek bir bilgim yok ama galiba işi profesyonel yapmak istiyorsanız bir şirket açmanız ve trendyola bu şirket ile mağaza talebinde bulunmanız gerekiyor. Yoksa kendi bireysel eklediğiniz ürünlerin satılması çok zor diye biliyorum.
6 ay sonra beyler ben zengin oldum yazarımRez aldım
Sende hırs var beraber yapalım paraları sayarızİnşallah hocam. elimizden geldiğinde yapmaya çalışacağız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam araştırdığım kadarıyla trendyolda mağaza kurabilmek için öncelik olarak bir şahıs şirketi kurmamız gerekiyor. buradan sonrasına hakim değilim malesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 ay sonra beyler ben zengin oldum yazarım
Bardaklara itachi reisi koyarız satış patlaması yapmazsa normalguy değilimhocam benim seni dolandırma ihtimalim var onu da hesaba katalım.
Hocam ilk siparişini ben verebilirim baskı yaptırmak istiyorumDostlar merhabalar, kurmayı planladığım iş Tişört,Kupa,Bardak üzerine baskı yaparak satmak. Herhangi bir iş yada satış tecrübem bulunmamakta, Sizce bu işi başarabilir miyim?
Aklıma soktun yaparım ben bunuBardaklara itachi reisi koyarız satış patlaması yapmazsa normalguy değilim
İnşallah hocamHocam ilk siparişini ben verebilirim baskı yaptırmak istiyorum