Neler Yeni

Trendyol'dan aldığım işlemci daha önce kullanılmış.

Coolpanda

80+ Silver
İşlemcinin üstünde termal macun lekeleri var ve stok fanın üzerinde olması gereken termal macunu silinmiş iade ürünü olduğu belli.

Garip olan şeyse kargocu arkadaş kargoma baktırmadan kucağıma atıp ışık hızında kaçtı ve 3 gündür takip numarasından baktığımda "kargo teslim edilemedi, kargo şubede, tekrar dağıtıma çıkarılacak" olarak gözüküyor. 😀

İade etmek için ne yapmalıyım? Ürünü teslim almadım dersem muhtemelen kolayca iade sağlayabilirim ama o çalışanın maaşından kesilecek. Öbür türlü teslim aldım dersem internetten aldığım satıcı ile uğraşmak zorundayım, belki de iademi kabul etmeyecek satıcı.

"Kayıp kargo bizim bina boşluğuna bırakılmış kimse teslim almadı gelin geri götürün" dersem direkt bana hiç teslim olmamış gözükerek satıcıya geri gider mi sizce?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kutusunu açarken videoya çektin mi? Çekmediysen iade edemezsin. Çünkü adam her türlü haklı çıkar yalan söyleyerek ben sıfır sattım diye. Videoya çektiysen kargoyu açarken sorun yok her türlü iade edebilirsin. Çekmediysen önce satıcıyla iletişime geç belki anlayışlı çıkar. Eğer ben sıfır sattım diye diretirse de yapacak pek bir şey yok. İşlemcide bir sorun yoksa da hiç bunlarla uğraşmamak için kullanabilirsin.(Eğer kargoyu açarken video çekmediysen)

Coolpanda

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutusunu açarken videoya çektin mi? Çekmediysen iade edemezsin. Çünkü adam her türlü haklı çıkar yalan söyleyerek ben sıfır sattım diye. Videoya çektiysen kargoyu açarken sorun yok her türlü iade edebilirsin. Çekmediysen önce satıcıyla iletişime geç belki anlayışlı çıkar. Eğer ben sıfır sattım diye diretirse de yapacak pek bir şey yok. İşlemcide bir sorun yoksa da hiç bunlarla uğraşmamak için kullanabilirsin.(Eğer kargoyu açarken video çekmediysen)
İşlemciyi denemedim de fanın üzerinde termal macunu yok. Elimde de termal macunum yok zaten.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Videoya çekmediysen işin biraz daha zorlaşır. Üstteki arkadaşın dediği gibi önce satıcıyla bir konuş bakalım eğer diretirse yasak haklarını kullan. Geçmiş olsun.

Coolpanda

80+ Silver
Hocam eğer sonuç alamazsan sitede satıcıyıda ifşa ederek yaşadıklarını güzelce anlatacağın bir konu aç ki bir daha kimse bu tuzağa düşmesin.. Sonuç alamazsan satıcıya forumda bunu yapacağınıda bence söyle.
Mantıklı hocam. Sorunumu çözmeleri için satıcıya mail attım bakalım.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
Yavuz
Satışıyla iletişime geç yardım etti etti etmedi yapacak bisey yok kullan gitsin işlemci sağlamdır kolay kolay bisey olmaz.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Ürünü koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade etme hakkınız var zaten. Ürünü beğenmedim deyip iade talebi oluşturabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,359
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom