Neler Yeni

Trendyoldan Çakı Almak Sorun Olur Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Arkadaşlar merhaba kelbek almayı düşünüyorum trendyoldan bunu taşımanın fln bir cezası var mıdır italyan çakı istiyordum ama o sustalı olduğu için cezası var kelbek in de öyle mi
NOT:Amacım kimseye saldırmak ya da tehdit etmek değil okula giderken gectigim yollar biraz tehlikeli Allah göstermesin bir sıkıntı olursa ben de boş olmayayım diye

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Bu konuda 6136 sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanunu incelemek gerekecektir. İlgili kanuna göre; ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı ve bulundurulması özel kanunla veya kararla yetki verilmedikçe yasaktır. (Alıntı)

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ufak bi elektro şok cihazı al bence cakıdan daha mantıklı olur bence

Akagami no shanks

80+ Bronze
Bu konuda 6136 sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanunu incelemek gerekecektir. İlgili kanuna göre; ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı ve bulundurulması özel kanunla veya kararla yetki verilmedikçe yasaktır. (Alıntı)
Ah be kılıç yasak olmayaydı d

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kelebek sustalı ya girmediği için sordum

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesici ve delici alet olması yeterli diye biliyorum.
Çakı, açılıp kapanan bir veya birkaç ağızlı küçük cep bıçağıdır. Sustalı olmayan çakının kişilerin üzerinde bulundurulması ve taşınması serbesttir. Kesici kısmı 15 cm olan bıçağın bulundurulması ve taşınmasının serbest olduğu yönünde Kriminal laboratuvar raporları bulunmaktadır.(Kaynak:bicakhukuk.com)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesici ve delici alet olması yeterli diye biliyorum.
Evet siz de haklısınız ama internette aynı zamnada böyle birsey de buldum

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Çakı, açılıp kapanan bir veya birkaç ağızlı küçük cep bıçağıdır. Sustalı olmayan çakının kişilerin üzerinde bulundurulması ve taşınması serbesttir. Kesici kısmı 15 cm olan bıçağın bulundurulması ve taşınmasının serbest olduğu yönünde Kriminal laboratuvar raporları bulunmaktadır.(Kaynak:bicakhukuk.com)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet siz de haklısınız ama internette aynı zamnada böyle birsey de buldum
Yani kimi yerde yasak diyor kimi yerde serbest diyor. İlla taşıyacam diyorsan anahtarlık gibi olanlar var ufak, onlardan alıp anahtarına tak en azından anahtarlık diyebilirsin.

Top Bottom