Neler Yeni

Trendyol'dan Playstation 4 Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yuri
Merhaba. Başlıkta olduğu gibi Trendyoldan ps4 slim almak istiyorum. Sadece Fifa oynayacağım. Birçoğunuz Xbox series S al diyecek ama dijital oyunlar pahalı ayrıyeten ucuz olsa bile internet hızım çok kötü 50 gb oyun indirecek hız yok malesef.Ben ps4 slime cd takıp Fifa oynarım diye düşünüyorum.Sizce ps4 de fifa oynarken kasma olur mu? Muhtemelen fifa 24 oynarım. Kaç fps verir fifada? son olarak 2. el al demeyin çünkü yaşadiğım yerde trendyoldan bile pahalı satılıyor.

xDewo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa kavaklı
PS4 mü kaldı kanka

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Shoto Todoroki
Merhaba. Başlıkta olduğu gibi Trendyoldan ps4 slim almak istiyorum. Sadece Fifa oynayacağım. Birçoğunuz Xbox series S al diyecek ama dijital oyunlar pahalı ayrıyeten ucuz olsa bile internet hızım çok kötü 50 gb oyun indirecek hız yok malesef.Ben ps4 slime cd takıp Fifa oynarım diye düşünüyorum.Sizce ps4 de fifa oynarken kasma olur mu? Muhtemelen fifa 24 oynarım. Kaç fps verir fifada? son olarak 2. el al demeyin çünkü yaşadiğım yerde trendyoldan bile pahalı satılıyor.
Her yolu kapamışın zaten al o zaman knk. ps4 mü kaldı. zevk vermiyor oyun oynarken. series s varken ps4 de niye bu kadar ısrarcısınız anlamış değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
sadece fifa oynıcaksanız pc üzerinden oynasanız daha iyi değilmi? istediğiniz kolu alıp bağlıyıp oynayın @Shoto dediği gibi her yolu kapamışsın

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
teşhir ürün zaten 2.el temizlenmiş ürün gelicek size TAHMİNİMCE benim tavsiyem 2.el sahibinden cok temiz versiyon almanız pahalı cünkü

Top Bottom