Trendyoldan win 11 key

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar 100k lık sistem topladım ama şaka gibi bitane win 11 lisansım yok trendyoldan felan dijital key almayı düşünüyorum keyden virüs yenirmi 160 civarı keyler bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Microsoft activation scrips ile ücretsiz etkinleştirebilirsin. Orijinal olarak.

Virüs yemezsin en azından bir şey başlatmadığın sürece ama ücretsiz var iken neden para vereydin ki.

Microsoft activation scrips ile ücretsiz etkinleştirebilirsin. Orijinal olarak.

Virüs yemezsin en azından bir şey başlatmadığın sürece ama ücretsiz var iken neden para vereydin ki.
Çalışma mantığı nasıl knk ayrıca bu işlerde hiçbirşey ücretsiz değildir asla kullanmam böyle bişi başka bilgisi olan varsa yazabilirimi

Hocam bende trendyoldan oem key almıştım 6 aydan fazla oldu halen kullanıyorum sorun yaşamadım (birden fazla kez format attım kullanbildim mak key değildi yani) not: Satıcı trendyol değildi ilanı bulamadım kaldırılmış.

Çalışma mantığı nasıl knk ayrıca bu işlerde hiçbirşey ücretsiz değildir asla kullanmam böyle bişi başka bilgisi olan varsa yazabilirimi
Burada yazıyor.
Ve bayağı ücretsiz Microsoft da istiyor aslında ücretsiz kullanmamızı. Başka işletim sistemine geçmiyelim kullanıcılar olarak istiyor.

Aslında çoğu şey ücretsiz bu hayatta oyunların %99.999 u, yazılımların yarısından fazlası.

Arkadaşlar 100k lık sistem topladım ama şaka gibi bitane win 11 lisansım yok trendyoldan felan dijital key almayı düşünüyorum keyden virüs yenirmi 160 civarı keyler bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
keyde 25 karakter yazıp etkinleştiriyorsun.
script, exe calıstırmıyorsun..
hangi surum?

esas windows 8e kadar ücretliydi zaten. şuanda ücretsiz windows 10 veya 11 kullanmak ile ücretsiz gmal kullanmak arasında bir fark yok.
unutma ürün ücretsizse ürün sensindir.

Burada yazıyor.
Ve bayağı ücretsiz Microsoft da istiyor aslında ücretsiz kullanmamızı. Başka işletim sistemine geçmiyelim kullanıcılar olarak istiyor.

Aslında çoğu şey ücretsiz bu hayatta oyunların %99.999 u, yazılımların yarısından fazlası.
Saçmalamayın. Ücretsiz dediğin şey zaten korsan tool. Microsoft ile alakası yok. Cihazının her noktasında böyle bir şeye izin vermek de aptallık. Hayır microsoft bedava kullanmanı istemiyor.

ben sağlam lisans sitesinden almıştım 100 lira civarına bayadır kullanıyorum bi sorun yaşamadım sitede güvenilir

Saçmalamayın. Ücretsiz dediğin şey zaten korsan tool. Microsoft ile alakası yok. Cihazının her noktasında böyle bir şeye izin vermek de aptallık. Hayır microsoft bedava kullanmanı istemiyor.
açık kaynak bir script bu, sistemde ne yapabildiğini takip edebilirsin ki zaten aktifleştirme hariç başka hiçbir şey yapmıyor.

Yoo hiç de saçmalamıyorum. Açık kaynak zaten kodun ne yaptığına bak ve Microsoft serverleri seni etkinleştiriyor zaten Microsoft bu açığı kapatmadı.

Ok siz öyle yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,108
Üyeler
186,293
Son üye
hokka
Geri