Neler Yeni

Yardım TRGaming'den RTX 4070 Super aldım sizce ürün sağlam gelir mi ?

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Barış
arkadaşlar selamlar,

hepsiburada üzerinden
yukarıda bıraktığım linkteki satıcıdan bir ekran kartı satın aldım ama keşke satıcıya satın almadan önce baksaymışsım bugün sabah baktım ve aynı kişi olmasa bile bu satıcının çok fazla ismi ve mağazası olduğunu öğrendim donanımhaber'de ve technopat'da satıcıya ürünün 0 olup olmadığını sordum ve 24 ay garantisi olduğunu ve kutuyu ilk benim açacağımı söyledi sizce nasıl çok para verdim turşu olmam değil mi ? :D
satıcının ismi Uğur Elyıldırım belki bu satıcıdan veya Elyıldırım soy isminde biriyle alışveriş yapan olmuştur diye ekliyorum. Sizce direkt iptal mi etsem siparişi biraz uygun fiyata'da almıştım ekran kartını...

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
forumda genelde ikinci el ürün sattığı söylenen satıcı bu

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda
arkadaşlar selamlar,

hepsiburada üzerinden
yukarıda bıraktığım linkteki satıcıdan bir ekran kartı satın aldım ama keşke satıcıya satın almadan önce baksaymışsım bugün sabah baktım ve aynı kişi olmasa bile bu satıcının çok fazla ismi ve mağazası olduğunu öğrendim donanımhaber'de ve technopat'da satıcıya ürünün 0 olup olmadığını sordum ve 24 ay garantisi olduğunu ve kutuyu ilk benim açacağımı söyledi sizce nasıl çok para verdim turşu olmam değil mi ? :D
satıcının ismi Uğur Elyıldırım belki bu satıcıdan veya Elyıldırım soy isminde biriyle alışveriş yapan olmuştur diye ekliyorum. Sizce direkt iptal mi etsem siparişi biraz uygun fiyata'da almıştım ekran kartını...
ne aldın knk

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda
Hocam satıcı yorumları ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 0 üründe satın alan ve 0 kutu gelende olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlıkta yazıyor RTX 4070 super asus dual modeli
kendin bilirsin ama bu saticiya bir forumda dolandırıcı demislerdi sanırsam

https://forum.donanimarsivi.com/konu/indirim-bitmistir.1011369/#post-9105101 burda geciyor adı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/indirim-bitmistir.1011369/#post-9105101 burda geciyor adı
trendyol yorumlarina baktim ic acici degil bence sen direk iade et

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Barış
Hocam ürün geldiğinde ekstra dikkatli olacağım QR kodu Gpu nun üzerindekiyle aynı mı falan inş adam akıllı ürün yollarlar vallahi hiç dava ile uğraşasım yok ama olurda gelirse vallahi buna harcayacağım vakite yazık olur dikkat etmem gereken başka bir şey varmı QR Seri kod numarasında dışında ?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
İptal etme şansınız var mı

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Barış
İptal etme şansınız var mı
hocam var da peşin fiyatına taksit yaptırdım iptal etsem aynısını alamam ki ben 28K karşılığında aldım şu an 31k falan

hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim eğer orjinalin dışında bir ürün size verildiyse her türlü yardımcı oluruz merak etmeyin dediler...

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda
Hocam ürün geldiğinde ekstra dikkatli olacağım QR kodu Gpu nun üzerindekiyle aynı mı falan inş adam akıllı ürün yollarlar vallahi hiç dava ile uğraşasım yok ama olurda gelirse vallahi buna harcayacağım vakite yazık olur dikkat etmem gereken başka bir şey varmı QR Seri kod numarasında dışında ?
urunu acıp bakanlarin iadelerini kabul etmemis gordugum kadarıyla bahane bulup ve tr garantili yazmasina ragmen cin garantili fln cikan olmus son karar senin

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
ben olsam risk almazdım bu satıcıdan almam

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda
hocam var da peşin fiyatına taksit yaptırdım iptal etsem aynısını alamam ki ben 28K karşılığında aldım şu an 31k falan

hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim eğer orjinalin dışında bir ürün size verildiyse her türlü yardımcı oluruz merak etmeyin dediler...
en iyisi oyle yap o zaman acarken vid cek iyice

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Barış
en iyisi oyle yap o zaman acarken vid cek iyice
aynen hocam öyle yaparım yardımlarınız için çok teşekkür ederim eğer ürün geldiğinde herhangi bir sahtecilik söz konusu olursa bu konuşmayı tekrar gündeme getireceğim

Top Bottom