S Salihas 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 0 7 Nisan 2020 #1 Bilgisayarıma bugün trojan ve joke adlı iki dosya bulaştırdım bunlardan kurtulmak için format atacağım nasıl atmalıyım? Trojan temizlenir mi ?
Bilgisayarıma bugün trojan ve joke adlı iki dosya bulaştırdım bunlardan kurtulmak için format atacağım nasıl atmalıyım? Trojan temizlenir mi ?
ventioNN 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,244 Reaksiyon skoru 6,892 7 Nisan 2020 #3 Kaspersky ile temizleyebilirsin.
S Salihas 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 0 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 memoliady yazmış: temizler Devamı için tıklayın... peki nasıl aticam windows 10 un kendi reseti var o işe yarar mı
memoliady yazmış: temizler Devamı için tıklayın... peki nasıl aticam windows 10 un kendi reseti var o işe yarar mı
S Salihas 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 0 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ventioNN yazmış: Kaspersky ile temizleyebilirsin. Devamı için tıklayın... interneti actigim gibi bilgisayarı çökertmesin ayrıca ücretsiz sürümü çözer mi
ventioNN yazmış: Kaspersky ile temizleyebilirsin. Devamı için tıklayın... interneti actigim gibi bilgisayarı çökertmesin ayrıca ücretsiz sürümü çözer mi
BoosteRR 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 325 Reaksiyon skoru 105 7 Nisan 2020 #6 Salihas yazmış: Bilgisayarıma bugün trojan ve joke adlı iki dosya bulaştırdım bunlardan kurtulmak için format atacağım nasıl atmalıyım? Trojan temizlenir mi ? Devamı için tıklayın... Malwarebyte Anti Malware ile temizle. Güncelleme: Sanırım SUPERAntiSpyware Professional ın daha iyi olduğunu farkettim. Son düzenleme: 16 Nisan 2020
Salihas yazmış: Bilgisayarıma bugün trojan ve joke adlı iki dosya bulaştırdım bunlardan kurtulmak için format atacağım nasıl atmalıyım? Trojan temizlenir mi ? Devamı için tıklayın... Malwarebyte Anti Malware ile temizle. Güncelleme: Sanırım SUPERAntiSpyware Professional ın daha iyi olduğunu farkettim.
ventioNN 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,244 Reaksiyon skoru 6,892 7 Nisan 2020 #7 Salihas yazmış: interneti actigim gibi bilgisayarı çökertmesin ayrıca ücretsiz sürümü çözer mi Devamı için tıklayın... Bilgisayarı kapat ve güvenli modda aç. Evet free sürümü de temizler.
Salihas yazmış: interneti actigim gibi bilgisayarı çökertmesin ayrıca ücretsiz sürümü çözer mi Devamı için tıklayın... Bilgisayarı kapat ve güvenli modda aç. Evet free sürümü de temizler.
Sovereignty 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,297 Reaksiyon skoru 705 7 Nisan 2020 #8 Benim pcme 2-3 defa virüs bulaştı hepsini malwarebyte temizledi ama 1 virüs vardı onu temizleyemedi sen malwarebyte kullanarak bir dene olmazsa format at.
Benim pcme 2-3 defa virüs bulaştı hepsini malwarebyte temizledi ama 1 virüs vardı onu temizleyemedi sen malwarebyte kullanarak bir dene olmazsa format at.
S Salihas 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 0 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 ventioNN yazmış: Bilgisayarı kapat ve güvenli modda aç. Evet free sürümü de temizler. Devamı için tıklayın... Şimdi bilgisayarı kapatılan güvenli modda açıp internetten kaspersky indireceğim sonra tam tarama ile hepsini silecegim sorun kalmiyacak demi
ventioNN yazmış: Bilgisayarı kapat ve güvenli modda aç. Evet free sürümü de temizler. Devamı için tıklayın... Şimdi bilgisayarı kapatılan güvenli modda açıp internetten kaspersky indireceğim sonra tam tarama ile hepsini silecegim sorun kalmiyacak demi
asemih159 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 862 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 664 12 Nisan 2020 #10 Salihas yazmış: Bilgisayarıma bugün trojan ve joke adlı iki dosya bulaştırdım bunlardan kurtulmak için format atacağım nasıl atmalıyım? Trojan temizlenir mi ? Devamı için tıklayın... Bence hiç program yükleme, temiz kurulum yap yani format at ama format atarken diskleri temizlemeyi unutma
Salihas yazmış: Bilgisayarıma bugün trojan ve joke adlı iki dosya bulaştırdım bunlardan kurtulmak için format atacağım nasıl atmalıyım? Trojan temizlenir mi ? Devamı için tıklayın... Bence hiç program yükleme, temiz kurulum yap yani format at ama format atarken diskleri temizlemeyi unutma