Neler Yeni

Trojan Virüsü Yardım

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Arkadaşlar bugün normal bir şekil de bilgisayarı kullanırken defenderden trojan uyarısı geldi adıda opera bişeydi baktım appdata local cache de bir dosya hemen sildim ardından kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yaptım içim rahat etmedi pc yavaşladı gibi oldu format attım şimdi sıkıntı virüs harddiske bulaşmış olabilir mi çünkü çok fazla fotoğrafım var öneriniz nedir ne yapmalıyım hardiske format atmadım

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Eğer kaspersky ve malwarebytes ile tarama yaptıysanız, ardından format da attıysanız kalmamıştır, gönlünüz rahat olsun.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Arkadaşlar bugün normal bir şekil de bilgisayarı kullanırken defenderden trojan uyarısı geldi adıda opera bişeydi baktım appdata local cache de bir dosya hemen sildim ardından kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yaptım içim rahat etmedi PC yavaşladı gibi oldu format attım şimdi sıkıntı virüs harddiske bulaşmış olabilir mi çünkü çok fazla fotoğrafım var öneriniz nedir ne yapmalıyım hardiske format atmadım
Dün bir şey mi indirdiniz ? Büyük ihtimalle torrent vs. indirirken next next diye diye geçtiniz o sırada size artı bir şey indirdi.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kaspersky ve malwarebytes ile tarama yaptıysanız, ardından format da attıysanız kalmamıştır, gönlünüz rahat olsun.
Tamamdir teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hardiske format atmadım ama fotolara falan bulaşmış olabilir mj

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Indirdim movai ile photsop indirdim

Oradan olmuş sürekli next next diye geçmeyin size eklenti indirmeyi öneriyorlar bazen seçeneklerde onlara dikkatli bir şekilde bakın :)
Torrentden indirmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer içinizde kalmasını istiyorsanız 2 diske de format atın. Eğer tek 1 adet disk bulunuyorsa temizlenmiştir.
2.diske format aticam fakat 100gb fotoğrafım var fotolari drivea atsam sonra gene indirdigimde virüs girer mi fotolara flaan zarar gelir mi

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
2.diske format aticam fakat 100gb fotoğrafım var fotolari drivea atsam sonra gene indirdigimde virüs girer mi fotolara flaan zarar gelir mi
100 GB fotoğrafı google drive'a atmak yerine ek harici taşınabilir bir HDD alarak ona depolamanızı öneririm.

Top Bottom