Trojan Virüsü Yardım

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,700
Arkadaşlar bugün normal bir şekil de bilgisayarı kullanırken defenderden trojan uyarısı geldi adıda opera bişeydi baktım appdata local cache de bir dosya hemen sildim ardından kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yaptım içim rahat etmedi pc yavaşladı gibi oldu format attım şimdi sıkıntı virüs harddiske bulaşmış olabilir mi çünkü çok fazla fotoğrafım var öneriniz nedir ne yapmalıyım hardiske format atmadım

Eğer kaspersky ve malwarebytes ile tarama yaptıysanız, ardından format da attıysanız kalmamıştır, gönlünüz rahat olsun.

Arkadaşlar bugün normal bir şekil de bilgisayarı kullanırken defenderden trojan uyarısı geldi adıda opera bişeydi baktım appdata local cache de bir dosya hemen sildim ardından kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yaptım içim rahat etmedi PC yavaşladı gibi oldu format attım şimdi sıkıntı virüs harddiske bulaşmış olabilir mi çünkü çok fazla fotoğrafım var öneriniz nedir ne yapmalıyım hardiske format atmadım
Dün bir şey mi indirdiniz ? Büyük ihtimalle torrent vs. indirirken next next diye diye geçtiniz o sırada size artı bir şey indirdi.

Eğer kaspersky ve malwarebytes ile tarama yaptıysanız, ardından format da attıysanız kalmamıştır, gönlünüz rahat olsun.
Tamamdir teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hardiske format atmadım ama fotolara falan bulaşmış olabilir mj

Indirdim movai ile photsop indirdim

Oradan olmuş sürekli next next diye geçmeyin size eklenti indirmeyi öneriyorlar bazen seçeneklerde onlara dikkatli bir şekilde bakın :)
Torrentden indirmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer içinizde kalmasını istiyorsanız 2 diske de format atın. Eğer tek 1 adet disk bulunuyorsa temizlenmiştir.
2.diske format aticam fakat 100gb fotoğrafım var fotolari drivea atsam sonra gene indirdigimde virüs girer mi fotolara flaan zarar gelir mi

2.diske format aticam fakat 100gb fotoğrafım var fotolari drivea atsam sonra gene indirdigimde virüs girer mi fotolara flaan zarar gelir mi
100 GB fotoğrafı google drive'a atmak yerine ek harici taşınabilir bir HDD alarak ona depolamanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,075
Üyeler
187,923
Son üye
Celebii1
Geri