ne gibi bir zaraları var acaba çok büyük bir risk yaratacak ise ona göre tedbir alacağımYani zararlı olduğunu bil yeter, bilgisayarda var ise kaspersky ile tam tarama yap:
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
ne gibi bir zaraları var acaba çok büyük bir risk yaratacak ise ona göre tedbir alacağım
kaspersky 30 günlük deneme sürümü kullanmak için kart bilgileri istiyor 30 gün dolunca ücretlendirmek için, kart bilgileri zorunlu mu?Herhangi bir virüse karşı tedbirli olmalısın zaten, trojanlarda virüse göre riski değişir ama genelde beladır.
genel olarak virüsler senden veri çekebilir, bilgisayarın üzerinden mining yapabilir, internet tarayıcındaki çerezleri alarak tüm hesaplarına giriş yapıp çalabilir vs vs bi dünya zararı var virüslerinne gibi bir zaraları var acaba çok büyük bir risk yaratacak ise ona göre tedbir alacağım
kaspersky 30 günlük deneme sürümü kullanmak için kart bilgileri istiyor 30 gün dolunca ücretlendirmek için, kart bilgileri zorunlu mu?
Fatura bilgisi kart ödeme bilgisi istiyor.Hayır kart bilgisi vermeyeceksin normal ücretsiz kullanabiliyorsun. Gmail ile girip kullanıyorsun.
Windows ile hızlı tarama yaptım fakat bir tehdit bulunmadı, tam tarama yaparsam çıkma ihtimalı var mıdır?genel olarak virüsler senden veri çekebilir, bilgisayarın üzerinden mining yapabilir, internet tarayıcındaki çerezleri alarak tüm hesaplarına giriş yapıp çalabilir vs vs bi dünya zararı var virüslerin
Fatura bilgisi kart ödeme bilgisi istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows ile hızlı tarama yaptım fakat bir tehdit bulunmadı, tam tarama yaparsam çıkma ihtimalı var mıdır?
Tamamdır yükleniyor teşekkürlerKaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.www.kaspersky.com.tr
Burdan indirdiğinde kurulum yapıp ordan Google ile gmail girişi yapman yeterli ben hep öyle yapıyorum.
Hocam bende birkaç gün önce indirdim ücretsiz deneme sürümü bitince yeni Gmail açıp bunu sürekli tekrarlama gibi şansımız varmiKaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.www.kaspersky.com.tr
Burdan indirdiğinde kurulum yapıp ordan Google ile gmail girişi yapman yeterli ben hep öyle yapıyorum.
Hocam bende birkaç gün önce indirdim ücretsiz deneme sürümü bitince yeni Gmail açıp bunu sürekli tekrarlama gibi şansımız varmi
Yok Hocam sinirsiz değil ben birkaç gün önce indirdim 30 gun süresi var böyle sürekli belese getirmek için bi taktik varsa güzel olur yükleyip sildikten sonra hiç dikkat ettiniz mi gün falan veriyomu yada yükleyince farklı hesaplardan mi oturum aciyonuzBi ara ücretisiz kullanım sınırsız olmuştu, bende herhangi bir süre gözükmüyor belki hala sınırsızdır bilmliyorum. Belli kısıtlamalı şekilde kullanılıyor diye biliyorum.
Ben napıyorum dersen lazım olunca yükleyip tarayıp siliyorum .