Neler Yeni

Trojen "truva atı" virüsü neler yapabilir bir zararı var mıdır

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Trojen'in ne gibi bir zararları var?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yani zararlı olduğunu bil yeter, bilgisayarda var ise kaspersky ile tam tarama yap:

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani zararlı olduğunu bil yeter, bilgisayarda var ise kaspersky ile tam tarama yap:

ne gibi bir zaraları var acaba çok büyük bir risk yaratacak ise ona göre tedbir alacağım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
ne gibi bir zaraları var acaba çok büyük bir risk yaratacak ise ona göre tedbir alacağım

Herhangi bir virüse karşı tedbirli olmalısın zaten, trojanlarda virüse göre riski değişir ama genelde beladır.

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Herhangi bir virüse karşı tedbirli olmalısın zaten, trojanlarda virüse göre riski değişir ama genelde beladır.
kaspersky 30 günlük deneme sürümü kullanmak için kart bilgileri istiyor 30 gün dolunca ücretlendirmek için, kart bilgileri zorunlu mu?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
genel olarak virüsler senden veri çekebilir, bilgisayarın üzerinden mining yapabilir, internet tarayıcındaki çerezleri alarak tüm hesaplarına giriş yapıp çalabilir vs vs bi dünya zararı var virüslerin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
kaspersky 30 günlük deneme sürümü kullanmak için kart bilgileri istiyor 30 gün dolunca ücretlendirmek için, kart bilgileri zorunlu mu?

Hayır kart bilgisi vermeyeceksin normal ücretsiz kullanabiliyorsun. Gmail ile girip kullanıyorsun.

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Hayır kart bilgisi vermeyeceksin normal ücretsiz kullanabiliyorsun. Gmail ile girip kullanıyorsun.
Fatura bilgisi kart ödeme bilgisi istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

genel olarak virüsler senden veri çekebilir, bilgisayarın üzerinden mining yapabilir, internet tarayıcındaki çerezleri alarak tüm hesaplarına giriş yapıp çalabilir vs vs bi dünya zararı var virüslerin
Windows ile hızlı tarama yaptım fakat bir tehdit bulunmadı, tam tarama yaparsam çıkma ihtimalı var mıdır?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Fatura bilgisi kart ödeme bilgisi istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows ile hızlı tarama yaptım fakat bir tehdit bulunmadı, tam tarama yaparsam çıkma ihtimalı var mıdır?

Burdan indirdiğinde kurulum yapıp ordan Google ile gmail girişi yapman yeterli ben hep öyle yapıyorum.

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır

Burdan indirdiğinde kurulum yapıp ordan Google ile gmail girişi yapman yeterli ben hep öyle yapıyorum.
Tamamdır yükleniyor teşekkürler

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Hocam bende birkaç gün önce indirdim ücretsiz deneme sürümü bitince yeni Gmail açıp bunu sürekli tekrarlama gibi şansımız varmi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam bende birkaç gün önce indirdim ücretsiz deneme sürümü bitince yeni Gmail açıp bunu sürekli tekrarlama gibi şansımız varmi

Bi ara ücretisiz kullanım sınırsız olmuştu, bende herhangi bir süre gözükmüyor belki hala sınırsızdır bilmliyorum. Belli kısıtlamalı şekilde kullanılıyor diye biliyorum.

Ben napıyorum dersen lazım olunca yükleyip tarayıp siliyorum :D.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bi ara ücretisiz kullanım sınırsız olmuştu, bende herhangi bir süre gözükmüyor belki hala sınırsızdır bilmliyorum. Belli kısıtlamalı şekilde kullanılıyor diye biliyorum.

Ben napıyorum dersen lazım olunca yükleyip tarayıp siliyorum :D.
Yok Hocam sinirsiz değil ben birkaç gün önce indirdim 30 gun süresi var böyle sürekli belese getirmek için bi taktik varsa güzel olur :) yükleyip sildikten sonra hiç dikkat ettiniz mi gün falan veriyomu yada yükleyince farklı hesaplardan mi oturum aciyonuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,009
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom