Bende anlamadım 10'a geçtim 9 mu izleyeceğim?Nasıl yani ya ? ama 9 sınıf konuları var ki neden 8 sınıf izleyecekler ? bu arada 10 olan 11 değilde 10 mu izleyecek ?
İlginç gerçekten. Yeni 9 sınıf konuları varken neden eski 8 sınıf konularını işlesinler ki ? @06ankaralıBende anlamadım 10'a geçtim 9 mu izleyeceğim?
Neyi izliycen 21 eylülden sonra ? 21 eylülde zaten okullar açılacak.21 eylüle kadar eski sınıfları izliyoruz konular 23eylülde başlayınca geçtiğimiz sınıfı izlicez
ebadan canlı ders olcak bugün 9.sınıf dersleriBeylet şimdi ebatv de ben 9a geçtim 9. Sınıf mı izlicem 8 mi? Anlamadım bi türlü
Hayır anlatamıyorum herhalde ya da ben mi yanlış anlıyorum anlatırsan gerçekten çok mutlu olurum.Hani biz 8. sınıfın 2. dönemini adaamakıllı görmedik ya şuan 8. sınıf saatlerinde 2. dönemi işliyorlar görmediğimiz
21 eylülde her sınıf sıfırdan başlayacak o zaman 9 izlicez (geçtiğin sınıf)
Geçen sene 8. sınıf konularına düzgün görmediğin için şimdi 8'i izleyeceksin.Hayır anlatamıyorum herhalde ya da ben mi yanlış anlıyorum anlatırsan gerçekten çok mutlu olurum.
Bak şimdi sonuçta 8 sınıftakiler 9 sınıfa geçti ve şuan 9 sınıf konuları izlenebiliyor. 9 sınıf konuları izlenirken neden 8 sınıf konularına baksınlar ki ? Bu arada 21 eylülde okullar açılmayacak mı ? yani 9 sınıfı nasıl izleyeceksin ?
Tamam peki anladım. Şimdi 10 sınıf olan 11 yerine 10 sınıfı mı izleyecek ?Geçen sene 8. sınıf konularına düzgün görmediğin için şimdi 8'i izleyeceksin.
21 Eylül'de başlıyor okul. Orada sıfırdan 9'u anlatacaklar.
10. sınıf olan 9'u izleyecek.Tamam peki anladım. Şimdi 10 sınıf olan 11 yerine 10 sınıfı mı izleyecek ?