Trt ebatv hangi kanal?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Beylet şimdi ebatv de ben 9a geçtim 9. Sınıf mı izlicem 8 mi? Anlamadım bi türlü

21 eylüle kadar telafi olduğu için 8 izliceksin
konular başlayınca (23 eylülden sonra) 9 izlicez

Ekler

• lise.jpg
    lise.jpg
    75.8 KB · Hit: 48
  • ortaokul.jpg
    ortaokul.jpg
    70.1 KB · Hit: 49
8. sınıfı izleyeceksin

Nasıl yani ya ? ama 9 sınıf konuları var ki neden 8 sınıf izleyecekler ? bu arada 10 olan 11 değilde 10 mu izleyecek ?

21 eylüle kadar eski sınıfları izliyoruz konular 23eylülde başlayınca geçtiğimiz sınıfı izlicez

Bende anlamadım 10'a geçtim 9 mu izleyeceğim?
İlginç gerçekten. Yeni 9 sınıf konuları varken neden eski 8 sınıf konularını işlesinler ki ? @06ankaralı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 eylüle kadar eski sınıfları izliyoruz konular 23eylülde başlayınca geçtiğimiz sınıfı izlicez
Neyi izliycen 21 eylülden sonra ? 21 eylülde zaten okullar açılacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar olayı anlatabilecek var mı ? soru sormuştum da cevaplayabilecek yok mu ? @06ankaralı Konuya mesaj yazmıştın sorumu cevaplayabilir misin ?

Son düzenleme:
Hani biz 8. sınıfın 2. dönemini adaamakıllı görmedik ya şuan 8. sınıf saatlerinde 2. dönemi işliyorlar görmediğimiz
21 eylülde her sınıf sıfırdan başlayacak o zaman 9 izlicez (geçtiğin sınıf)

Hani biz 8. sınıfın 2. dönemini adaamakıllı görmedik ya şuan 8. sınıf saatlerinde 2. dönemi işliyorlar görmediğimiz
21 eylülde her sınıf sıfırdan başlayacak o zaman 9 izlicez (geçtiğin sınıf)
Hayır anlatamıyorum herhalde ya da ben mi yanlış anlıyorum anlatırsan gerçekten çok mutlu olurum.
Bak şimdi sonuçta 8 sınıftakiler 9 sınıfa geçti ve şuan 9 sınıf konuları izlenebiliyor. 9 sınıf konuları izlenirken neden 8 sınıf konularına baksınlar ki ? Bu arada 21 eylülde okullar açılmayacak mı ? yani 9 sınıfı nasıl izleyeceksin ?
Edit Yani izlenecek bir şey olmayacak 21 eylülde yüz yüze eğitim olmayacak mı ?

Hayır anlatamıyorum herhalde ya da ben mi yanlış anlıyorum anlatırsan gerçekten çok mutlu olurum.
Bak şimdi sonuçta 8 sınıftakiler 9 sınıfa geçti ve şuan 9 sınıf konuları izlenebiliyor. 9 sınıf konuları izlenirken neden 8 sınıf konularına baksınlar ki ? Bu arada 21 eylülde okullar açılmayacak mı ? yani 9 sınıfı nasıl izleyeceksin ?
Geçen sene 8. sınıf konularına düzgün görmediğin için şimdi 8'i izleyeceksin.
21 Eylül'de başlıyor okul. Orada sıfırdan 9'u anlatacaklar.

Geri