Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,000
PSIFJFHRJTNJRJRHDBFVDBDBRBR
BUNE LAN 13K NE
BUNE LAN 13K NE
Tamam bu kadar işte oh be 12 gün oldu hepsiburadadan aldım bir türlü kuramadım şu boş muhabbet için teşekkür ederim hocam sanada.Sana zaten usb yi bilgisayara bağlayıp kuruluma geçmek kalmış.
Kutuda da Lisans kodu olacaktır. Onu yazıp aktifleştiriyorsun.
Haşirt diye gerisini biliyorsun.PSIFJFHRJTNJRJRHDBFVDBDBRBR
BUNE LAN 13K NE
Yav hocam ben aldım orijinal 13k verdim enayiyim ama yani kimsede nasıl kurulacağını söylemdi.internette satılıyo keyler zaten 100tl civarına onu satın alıp geciceksin herkes çok kasılmış neden anlamadım
windows lisansına 13 bin tl veriyorsan allah akıl fikir versin demek hafif kalır hocam hayatımda böyle bir hata yapmadığım içinde bilmiyorum usb de mi key var ne var 100 200 tl lik oem key ile windows sitesinden indireceğin iso aynı işlev ztn gidip sen maks 500 tl tutacak şey e microsoftu zengin ediyorsan ne diyeyim başka sen söyle lütfenAga size allah akıl versin bir söyleyemiyorsunuz ağır mı geliyor anlamadım birisine soruyor ayrı dünya başkasına soruyorum ayrı dünya basit soru anlamayacak bir durum yok benim aldığımda kutulu windows 11 pro nun içindeki usb her şey yüklü değil mi yani windows gelmiyor mu içinden yoksa yoksa ayrı bir usb windows dosyası mı atacağım.
kimse senin yaptığını yapmadığı için bilmiyordur hocam internetten bulurdun iade edebiliyorsan et parana yazık günahYav hocam ben aldım orijinal 13k verdim enayiyim ama yani kimsede nasıl kurulacağını söylemdi.
Tek kullanimlik ürünlerde iade olmuyor hocam maalesefwindows lisansına 13 bin tl veriyorsan allah akıl fikir versin demek hafif kalır hocam hayatımda böyle bir hata yapmadığım içinde bilmiyorum usb de mi key var ne var 100 200 tl lik oem key ile windows sitesinden indireceğin iso aynı işlev ztn gidip sen maks 500 tl tutacak şey e microsoftu zengin ediyorsan ne diyeyim başka sen söyle lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kimse senin yaptığını yapmadığı için bilmiyordur hocam internetten bulurdun iade edebiliyorsan et parana yazık günah