Orijinal Windows 11 Alınır mı?

OYV7T3VTGO7636O7VT2F3QVYOFT732T326OV7OT4V62V72OT4QVV67QORVYF7WVBVYI7F2RBYI7F2RYBTRV2VT32O6B8VO263TV73TO2BV63T2VB76VO3TB7263T2VO7YB3T2VYOB7OT32V7B6Y7B2V3TBO7YBY2T3V7

öğlen öğlen güldürdün hoca
Hoca naptin geçmiş olsun bi çeyrek gitti :(

Arkdaşlar ben şimdi ben anlamadım freedos laptop aldım yalnız korkuyorum biraz şimdi windows kuramadım bilgisayarcıya götüreceğim yüksek ihtimalle o yüzden şimdi 500TL windows kurarız diyor şimdi crack falan muhabbeti var sıkıntılı diyorlar kurdurma diyorlar sizce ne yapayım ne dersiniz orjinalini 8.5k sizce öyle mi alayım yoksa 500tl kurdurayım mı?
Windows kurmaya çalışırken bilgisayarı BOZAMAZSIN. O yüzden korkma ve kendin kurmaya çalış. Önce bir format usbsi oluştur. Ardından içine intel rapid storage driverlarını at. Sonra kuruluma başla. Youtubeda zibilyon tane video var bu durumla ilgili.

ubs ile kur çok kolay bir kurulum bekliyorsun azcık sadece bir de ethernet kablosunu çıkarıp kur bu videodakileri yaparsan optimize olur bilgisayarin

Windows kurmaya çalışırken bilgisayarı BOZAMAZSIN. O yüzden korkma ve kendin kurmaya çalış. Önce bir format usbsi oluştur. Ardından içine intel rapid storage driverlarını at. Sonra kuruluma başla. Youtubeda zibilyon tane video var bu durumla ilgili.
Hocam şimdi durum şu bende orijinal 11 pro kutulu satın aldım ben onada mı bir şey yapacağım yoksa içinden çıkan usb bağlayıp zaten içinde windows dosyası yok mu ve eğer buradan bir sonuç çıkmaz ise gideceğim pcciye yani.

Arkdaşlar ben şimdi ben anlamadım freedos laptop aldım yalnız korkuyorum biraz şimdi windows kuramadım bilgisayarcıya götüreceğim yüksek ihtimalle o yüzden şimdi 500TL windows kurarız diyor şimdi crack falan muhabbeti var sıkıntılı diyorlar kurdurma diyorlar sizce ne yapayım ne dersiniz orjinalini 8.5k sizce öyle mi alayım yoksa 500tl kurdurayım mı?
aman diyim git 150 200 tl ye oem key al geç formatıda kendin at onlar crack kuruyor KMS ile etkinleştiriyorlar virüs yuvası gerek yok

aman diyim git 150 200 tl ye oem key al geç formatıda kendin at onlar crack kuruyor KMS ile etkinleştiriyorlar virüs yuvası gerek yok
Hocam bende şuan orijinal usb kutu windows 11 pro var işte 13k para verdim onun içinde yok mu windows.

Kullanabileceğin bir USB bellek ve içinde işletim sistemi olan başka bir PC varsa o bilgisayarı kullanıp Microsoft’un sitesinden Windows 11 kurulum aracını indiriyorsun PC ye USB belleği takıp yazılımdan başka PC ye kuracağım de USB belleği seç internet hızına bağlı olarak yaklaşık yarım saatte indirip USB belleğe kurulumu yapar, sonra sadece o USB belleği freedos olan bilgisayara tak ve boot device olarak USB belleği seç. Çok basit bir işlem ve buraya kadar olan hiçbir kısımda bir ücret ödemen gerekmiyor.

Bilgisayarcılar işini bilmiyor genelde Microsoft dan indirmek varken saçma sapan şeyler kurmaya çalışıyorlar.

beleş la :D

Geri