Trt ebatv hangi kanal?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Beylet şimdi ebatv de ben 9a geçtim 9. Sınıf mı izlicem 8 mi? Anlamadım bi türlü

21 eylüle kadar telafi olduğu için 8 izliceksin
konular başlayınca (23 eylülden sonra) 9 izlicez

Ekler

• lise.jpg
    lise.jpg
    75.8 KB · Hit: 48
  • ortaokul.jpg
    ortaokul.jpg
    70.1 KB · Hit: 49
8. sınıfı izleyeceksin

Nasıl yani ya ? ama 9 sınıf konuları var ki neden 8 sınıf izleyecekler ? bu arada 10 olan 11 değilde 10 mu izleyecek ?

21 eylüle kadar eski sınıfları izliyoruz konular 23eylülde başlayınca geçtiğimiz sınıfı izlicez

Bende anlamadım 10'a geçtim 9 mu izleyeceğim?
İlginç gerçekten. Yeni 9 sınıf konuları varken neden eski 8 sınıf konularını işlesinler ki ? @06ankaralı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 eylüle kadar eski sınıfları izliyoruz konular 23eylülde başlayınca geçtiğimiz sınıfı izlicez
Neyi izliycen 21 eylülden sonra ? 21 eylülde zaten okullar açılacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar olayı anlatabilecek var mı ? soru sormuştum da cevaplayabilecek yok mu ? @06ankaralı Konuya mesaj yazmıştın sorumu cevaplayabilir misin ?

Son düzenleme:
Hani biz 8. sınıfın 2. dönemini adaamakıllı görmedik ya şuan 8. sınıf saatlerinde 2. dönemi işliyorlar görmediğimiz
21 eylülde her sınıf sıfırdan başlayacak o zaman 9 izlicez (geçtiğin sınıf)

Hani biz 8. sınıfın 2. dönemini adaamakıllı görmedik ya şuan 8. sınıf saatlerinde 2. dönemi işliyorlar görmediğimiz
21 eylülde her sınıf sıfırdan başlayacak o zaman 9 izlicez (geçtiğin sınıf)
Hayır anlatamıyorum herhalde ya da ben mi yanlış anlıyorum anlatırsan gerçekten çok mutlu olurum.
Bak şimdi sonuçta 8 sınıftakiler 9 sınıfa geçti ve şuan 9 sınıf konuları izlenebiliyor. 9 sınıf konuları izlenirken neden 8 sınıf konularına baksınlar ki ? Bu arada 21 eylülde okullar açılmayacak mı ? yani 9 sınıfı nasıl izleyeceksin ?
Edit Yani izlenecek bir şey olmayacak 21 eylülde yüz yüze eğitim olmayacak mı ?

Hayır anlatamıyorum herhalde ya da ben mi yanlış anlıyorum anlatırsan gerçekten çok mutlu olurum.
Bak şimdi sonuçta 8 sınıftakiler 9 sınıfa geçti ve şuan 9 sınıf konuları izlenebiliyor. 9 sınıf konuları izlenirken neden 8 sınıf konularına baksınlar ki ? Bu arada 21 eylülde okullar açılmayacak mı ? yani 9 sınıfı nasıl izleyeceksin ?
Geçen sene 8. sınıf konularına düzgün görmediğin için şimdi 8'i izleyeceksin.
21 Eylül'de başlıyor okul. Orada sıfırdan 9'u anlatacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,337
Üyeler
188,232
Son üye
saulgoodman210
Geri