Neler Yeni

TRT Mahrem Dizisi Hakkında...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bunlar bilinmesi gereken gerçekler, örgüt bu darbeyi yapmak için imlek imlek işledi.
Evet ama keşke örgütün buralara nasıl yerleştiğini en başından anlatsalardı. Daha fazla açık konuşamıyorum ama bütün yetkililerin parmağı var.

panda_1

80+
t

trt den tarih öğrenen insanlardan beklenen karşılığı almışın brom yapıcak bir şey yok trt nin propaganda aracı olmadığını görmemek için biraz kör olmak lazım.
Ben öyle düşünmüyorum sonuçta TRT çok köklü bir kurum. Ayrıca o TRT vergisi devlet ulusal kanalı olduğundan alınması normal.

rebelmoves

80+ Bronze
Ben öyle düşünmüyorum sonuçta TRT çok köklü bir kurum. Ayrıca o TRT vergisi devlet ulusal kanalı olduğundan alınması normal.
köklü bir kurum olması şu an propaganda aracı olduğu gerceğini değiştirmez tarihi dizilerdeki hatalar sürekli verilen mesaj belli. Benim vergimden sen para alıyorsan o zaman reklamlarda da almayacan nereye gidiyor o vergim belli de değil

panda_1

80+
köklü bir kurum olması şu an propaganda aracı olduğu gerceğini değiştirmez tarihi dizilerdeki hatalar sürekli verilen mesaj belli. Benim vergimden sen para alıyorsan o zaman reklamlarda da almayacan nereye gidiyor o vergim belli de değil
Bir kere o verginin ne için alındığına bi baksan...

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ne anlar bunlar vatan aşkından kendilerine atılan kazıklardan...

Vatan aşkından ve kendine atılan kazıklara bir yardımım dokunmadıkça buna eli ayağı olmadıkça benim vicdanımı rahatsız eden bir şey yok bunun eli ayağı olan kişiler bundan sorumlu ve vicdanı rahat olmaması gereken kişiler bunlar.

Ayriyeten, Reis filminde yapılan saçmalıklarla yandaş medyanın yapacağı en küçük şeyi izlemem ve okumam.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Çifte konu açmışsınız 😡

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom