Dizi yapımcısı bile bilgi vermezken benim vermemi nasıl beklersin? Hem beğeni öyle büyük bir şey değil. Ben herkese atıyorum. Abartma he sen de.Bizimde reaksiyon lar düşük kalıyoe fakat daha ayrıntılı anlatılmamış sadece foto koy 2 yazı yaz olmuş reaksiyon gerek yok bence
Niye noldu ki?son zamanlarda bi gergin gibisin sen caner ab
Kanka fragman dan gördüklerinden bahsedebilirsinDizi yapımcısı bile bilgi vermezken benim vermemi nasıl beklersin? Hem beğeni öyle büyük bir şey değil. Ben herkese atıyorum. Abartma he sen de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye noldu ki?
Bilmem bakarız ama ramonun fanıyımBence bunu da izleyeceksin.
bilmem çok ciddi yazıyosun herşeyi treyarch gibi ama bi tık daha iyi.Dizi yapımcısı bile bilgi vermezken benim vermemi nasıl beklersin? Hem beğeni öyle büyük bir şey değil. Ben herkese atıyorum. Abartma he sen de.
Niye noldu ki?
Bütçeli bir yapıma benziyor fragmanından ama tutmaz bu sezon final yapar bizim türk milleti maalesef kaliteli dizileri izlemiyorAlıntıyı görüntüle
Gelecek pazar günü ilk bölümü TRT'de yayınlanacak Teşkilat dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dizi Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alacak. Orda ne işler dönüyor bunları konu alacak.
Benim fikrim kaliteli bir yapım gelecek ve pazar günlerimizi dolduracak.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Fragmandan bahsetmek çok saçma. İlk defa senden duyuyorum. Her 3 4 saniyede bir farklı sahneye geçiyor. Ne anlatayım?Kanka fragman dan gördüklerinden bahsedebilirsin
Fragmanlarında bomboş milliyetçilik kokacağı belli bir dizi 1. Bölüme bakarım anlaşılır zatenAbi konuyu gördünüz bi beğeni atın ya. O kadar içerik paylaşıyorum 100 kişi bakıyor ama beğeni atmıyor. Reaksiyonum düşük kaldı o yüzden.
Ne alaka?
Ben her zaman böyleydim.bilmem çok ciddi yazıyosun herşeyi treyarch gibi ama bi tık daha iyi.
Benim için iltifat.bilmem çok ciddi yazıyosun herşeyi treyarch gibi ama bi tık daha iyi.