Ben de 7 günlük ban yemiştim ama öyle çok oynayan birisi olmadığım için beklemeyi tercih ettim. Çok oynayan biri değilseniz beklemenizi öneririm.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar bu sebebden ban atmışlar destege yazdım itiraz edin dediler 2 hakkım var kullanmalımıyım 26 ekime kadar Alıntıyı görüntüle
aga bunlarda dikkatsiz sürüşten ban atmışlar atıyon 1 gün at 7 gün ne çok saçma doğru banmı acaba ona göre itiraz edim diyom fazla oynayan biri değilim kafa dağıtmaya girdim zaten 50 kişi kaza yapıyor önümde sollama yaptım 1 kere düzgünce çarpmadan calias yolunda neden atıldı kayıtda yokBen de 7 günlük ban yemiştim ama öyle çok oynayan birisi olmadığım için beklemeyi tercih ettim. Çok oynayan biri değilseniz beklemenizi öneririm.
Pingin ne kadar ? Pingin varsa diğer kullanıcıların ve adminlerin bakış açısından sen kaza yapmasan da lagdan dolayı kaza yapılmış gibi gözükebiliyor. Yanlış sollamayı hiç affetmiyorlar. Bence kafa dağıtmak için giriyorsan 1 hafta bekle.aga bunlarda dikkatsiz sürüşten ban atmışlar atıyon 1 gün at 7 gün ne çok saçma doğru banmı acaba ona göre itiraz edim diyom fazla oynayan biri değilim kafa dağıtmaya girdim zaten 50 kişi kaza yapıyor önümde sollama yaptım 1 kere düzgünce çarpmadan calias yolunda neden atıldı kayıtda yok
Sollama yaparken yada kaza anında admin'e denk geldiysen kayıt olmadanda banlayabiliyorlar
tm knkilerim sağolun pingim yok ya sollama yaptım önümde kaza oldu benide banlamışlar sanki ben yaptım küçücük oalydan ban hemen kickle bişey yap niye ban 26 ekime kadar yuh yaniPingin ne kadar ? Pingin varsa diğer kullanıcıların ve adminlerin bakış açısından sen kaza yapmasan da lagdan dolayı kaza yapılmış gibi gözükebiliyor. Yanlış sollamayı hiç affetmiyorlar. Bence kafa dağıtmak için giriyorsan 1 hafta bekle.