Neler Yeni

truckersmp ban yedim video kaydı yok

shımbo23

80+
1697733396513.png

arkadaşlar bu sebebden ban atmışlar destege yazdım itiraz edin dediler 2 hakkım var kullanmalımıyım 26 ekime kadar
1697733446099.png

Storagon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım

shımbo23

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de 7 günlük ban yemiştim ama öyle çok oynayan birisi olmadığım için beklemeyi tercih ettim. Çok oynayan biri değilseniz beklemenizi öneririm.
aga bunlarda dikkatsiz sürüşten ban atmışlar atıyon 1 gün at 7 gün ne çok saçma doğru banmı acaba ona göre itiraz edim diyom fazla oynayan biri değilim kafa dağıtmaya girdim zaten 50 kişi kaza yapıyor önümde sollama yaptım 1 kere düzgünce çarpmadan calias yolunda neden atıldı kayıtda yok

Storagon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
aga bunlarda dikkatsiz sürüşten ban atmışlar atıyon 1 gün at 7 gün ne çok saçma doğru banmı acaba ona göre itiraz edim diyom fazla oynayan biri değilim kafa dağıtmaya girdim zaten 50 kişi kaza yapıyor önümde sollama yaptım 1 kere düzgünce çarpmadan calias yolunda neden atıldı kayıtda yok
Pingin ne kadar ? Pingin varsa diğer kullanıcıların ve adminlerin bakış açısından sen kaza yapmasan da lagdan dolayı kaza yapılmış gibi gözükebiliyor. Yanlış sollamayı hiç affetmiyorlar. Bence kafa dağıtmak için giriyorsan 1 hafta bekle.

ShatiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerim Veren
Sollama yaparken yada kaza anında admin'e denk geldiysen kayıt olmadanda banlayabiliyorlar

shımbo23

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sollama yaparken yada kaza anında admin'e denk geldiysen kayıt olmadanda banlayabiliyorlar
Pingin ne kadar ? Pingin varsa diğer kullanıcıların ve adminlerin bakış açısından sen kaza yapmasan da lagdan dolayı kaza yapılmış gibi gözükebiliyor. Yanlış sollamayı hiç affetmiyorlar. Bence kafa dağıtmak için giriyorsan 1 hafta bekle.
tm knkilerim sağolun pingim yok ya sollama yaptım önümde kaza oldu benide banlamışlar sanki ben yaptım küçücük oalydan ban hemen kickle bişey yap niye ban 26 ekime kadar yuh yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,548
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom