Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,104
30 ,40 Steam hesabı iyiymiş.
Teşekkürler, hemen yola çıkıyorum. Ben gelene kadar dükkânı açmış olursun.kiralık dükkan ayarlayayım hocam gel takıl cafede sana bedava
Çantamı topluyorum şimdi.kesinlikle sana özel meşrubat köşeside ayarlıyorum dostum .
Ne zaman yedin banıı benn eskidennn yemiştim sonnrnnna itiraz açtıııım çok zamannn geçmiş bu seferlik açalııım felannn dediler (bu arada klavye çift basıııyo bazııı tuşlara o yüzdenn uzatııyo yazıııılarıı) eğer bannııın eskiyse 2 3 yıl açılır benimde eski bir pc vardıı 30 20 fps veriyordu ben uçmuşum herkesi dağııtmıışıııım hileden banladıılar sonra açtırdıım 1 2 yıl önce 3 yıllıık banııı.TruckersMp den ban yedım bir kaç haftalık reckless driving yüksek ihtimalle. Yan hesaplarım var fakat girdiğimde oyundan otomatik kick yiyorum ban yiyen hesabı algılıyor sistem yan hesaplarla da girmeme izin vermiyor. Sistemi atlatmanın bir yolu var mı vpn falan değiştirdim bir çare olur diye belki -_- sonuç aynı. Eskiden ban yesekte yan hesaplarla oyuna girip devam edebiliyorduk. Bu durumu nasıl çözebilirim. SS alan şahıs bu kurallara aykırı davranışı bilerek yaptığımı düşünüyor fakat o gün fps 5-10 larda geziyor ve laglıydım. Tabii ss de böyle gözükmüyor bodoslama karşı şerittekilere kafa atıp alayını uçurduğum gözüküyor. Format vb. şeyler çözüm olur mu ekran kartı yok sistemde az da olsa sarıyordu 5-10 fps le oynamak truckersmp yi beklemek istemiyorum banın bitmesini.
yok hocam benim ban reckless driving den kaynaklı 2 hafta kadar ban yedim itiraz metni yazıp gönderdim de pek sonuç çıkmaz gibi illa 2 hafta bekletirler diye düşünüyorum.Ne zaman yedin banıı benn eskidennn yemiştim sonnrnnna itiraz açtıııım çok zamannn geçmiş bu seferlik açalııım felannn dediler (bu arada klavye çift basıııyo bazııı tuşlara o yüzdenn uzatııyo yazıııılarıı) eğer bannııın eskiyse 2 3 yıl açılır benimde eski bir pc vardıı 30 20 fps veriyordu ben uçmuşum herkesi dağııtmıışıııım hileden banladıılar sonra açtırdıım 1 2 yıl önce 3 yıllıık banııı.
hocam ozaman bekleyin 2 hafta ölmezsinizyok hocam benim ban reckless driving den kaynaklı 2 hafta kadar ban yedim itiraz metni yazıp gönderdim de pek sonuç çıkmaz gibi illa 2 hafta bekletirler diye düşünüyorum.
geçen biri vardı calais de mikrofon basıp duruyor çinli sanırım ama nasıl varya hep aynı sözleri tekrar ediyor gördüğün yerde döversin o derece rahatsız ediyordu.Ets 2 mp de Japonlar ve türkler oyunun içine ediyorlar Allah tan promods kirkenes madeninde az var