ALİHAN SUR
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Arkadaşlar trendyol da 300tl alınır mı?
Son cümlene katılmıyorum dostum.Alınır. Redragon markasının ürünlerine de bakabilirsiniz. Onlar da iyidir. Hangisi daha iyi diye de sorarsanız, fark yok diyebilirim. İkisi de kalitelidir. Bu 2 marka dışında ise herhangi bir klavyeye yönelmemelisiniz.
Sebebini söyler misin? Öğrenelim.Son cümlene katılmıyorum dostum.
Corsair, Logitech, XPG ve Steelseries gibi bir çok kaliteli switch kullanan ve dayanıklı klavye yapan markalar varken "Bu 2 marka dışında ise herhangi bir klavyeye yönelmemelisiniz." gibi bir cümle kullanman doğru değil benim açımdan.Sebebini söyler misin? Öğrenelim.
300TL'de bana bu markaların mekanik bir ürününü gösterirseniz forumu bu gece bırakacağım.Corsair, Logitech, XPG ve Steelseries gibi bir çok kaliteli switch kullanan ve dayanıklı klavye yapan markalar varken "Bu 2 marka dışında ise herhangi bir klavyeye yönelmemelisiniz." gibi bir cümle kullanman doğru değil benim açımdan.
Yorumunuzda fiyat aralığı belirtmemişsiniz ????300TL'de bana bu markaların mekanik bir ürününü gösterirseniz forumu bu gece bırakacağım.
Kardeş sen ciddi misin ya? Adam 300TL'ye GXT 890 Cada alınır mı diye soruyor. "Alınmaz 700TL'ye Steelseries alın" mı diyeceğim? Tabii ki 300TL bandında bir yorum yapacağım. Haklı çıkmak için bu kadar çabalamanıza gerek yok. "Görmemişim kusura bakmayın." demek zor olmamalı.Yorumunuzda fiyat aralığı belirtmemişsiniz ????