Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşa Alacağız , İyi Midir ? Ne Kadar Gider ? Ses Kalitesi , Malzeme Kalitesi Nasıldır ?
gamenote markasının kulaklıkları daha iyiArkadaşa Alacağız , İyi Midir ? Ne Kadar Gider ? Ses Kalitesi , Malzeme Kalitesi Nasıldır ?
Artık Çok Pahalılar , 140 TL'den 235 TL Oldular , O Yüzden Tercih Etmedim.gamenote markasının kulaklıkları daha iyi
Yanlış Konu .Hocam en kötü bir APU sistem toplayın diyeceğim ama bir 3200G 3500 TL olmuş. Bence ekran kartı olarak GT 1030 almanız hem en uygun seçenek, hem de iyi kötü idare ader arkadaşınızı. Bu arada ekran kartı ne için kullanılacak o da önemli.
@CkribrahimArkadaşa Alacağız , İyi Midir ? Ne Kadar Gider ? Ses Kalitesi , Malzeme Kalitesi Nasıldır ?
Ses Konusunda Bir Sıkıntı Var Mı ?Önerebilirim fakat uzun kullanımda çok da iyi diyemem,kafa bandı üstündeki plastiğin kaplaması gitti.İnceleme - F/P Kralı Trust Blizz 450 Kulaklık İncelemesi [Hemde Videolu]
Ürün Genel Değerlendirme 8/10 199TL ye göre 9/10 ------------------------------------- Part 1 Geldi Kulaklık Kutu Açılımı Ve Önemli Özellikleri Part 2 Mikrofon Testi (Videoyu Mikrofonla Kaydettim) Ve Driver İncelemesi ------------------------ Cumartesi 2:00 de sipariş ettim Perşembe sabahı...forum.donanimarsivi.com
Yok, sesi gayet iyiSes Konusunda Bir Sıkıntı Var Mı ?