Neler Yeni

Trust GXT 890 vs Monster Pusat K3 Pro

NeXop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Şenyurt
Merhabalar, şu sıralar bir klavye arayışındayım ve gözüme iki tane klavyeyi kestirdim Trust GXT 890 ve Monster Pusat K3 Pro. İkisinide çok beğendim ve ikisininde yorumları güzel sizce hangi klavye alınmalı artıları ve eksileriyle anlatırsanız çok mu çok sevinirim.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Monster.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Pusat K3 Pro kullanıyorum net k3 derim.

Sheyfn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Kara
Emin değilim ama gxt 890 da tuş silinme var sanırım. K3 Pro iyidir bende almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almayı düşünüyorum. Önerir misin banada, bir sıkıntı yaşadınmı ?

NeXop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Şenyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende K3 Pro'yu almayı düşünüyordum şimdi bi göz atayım dedim stoklara gelmiş midir diye baktığımda gördüm ve hemen burada sormayı düşündüm

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
pusat daha iyi, stokları yoktu yeni gelmiş alacaksan kacırma bi biterse bulamazsın bidaha :D

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Emin değilim ama gxt 890 da tuş silinme var sanırım. K3 Pro iyidir bende almayı düşünüyorum.

Bende K3 Pro'yu almayı düşünüyordum şimdi bi göz atayım dedim stoklara gelmiş midir diye baktığımda gördüm ve hemen burada sormayı düşündüm
Alın arkadaşlar artık yeni stoklarda Kırmızı Switch üretiliyor bende mavi switch var red switch daha iyidir daha sessizdir. gxt 890 dan net daha iyidir çok daha dolu bir klayve.

Sheyfn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Kara

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Stokları çok hızlı tükenen mükemmel bşr klavye fiyatına göre. Kaçırmayın derim. Ayrıca Red Switch olması yeni stoğun, evde çok ses yapmaması için de iyi.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhabalar, şu sıralar bir klavye arayışındayım ve gözüme iki tane klavyeyi kestirdim Trust GXT 890 ve Monster Pusat K3 Pro. İkisinide çok beğendim ve ikisininde yorumları güzel sizce hangi klavye alınmalı artıları ve eksileriyle anlatırsanız çok mu çok sevinirim.

Kesinlik k3 trust almayın sakın tuş kaplamaları soyuluyor ışıkları bozuluyor. Trust Almaktansa saber tescih ederdim. Kesinlikle Monster K3 Pro daha iyi ve kaliteli bir klavye tavsiye ederim

NeXop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Şenyurt
Kesinlik k3 trust almayın sakın tuş kaplamaları soyuluyor ışıkları bozuluyor. Trust Almaktansa saber tescih ederdim. Kesinlikle Monster K3 Pro daha iyi ve kaliteli bir klavye tavsiye ederim
Stokları çok hızlı tükenen mükemmel bşr klavye fiyatına göre. Kaçırmayın derim. Ayrıca Red Switch olması yeni stoğun, evde çok ses yapmaması için de iyi.
Alın arkadaşlar artık yeni stoklarda Kırmızı Switch üretiliyor bende mavi switch var red switch daha iyidir daha sessizdir. gxt 890 dan net daha iyidir çok daha dolu bir klayve.
Teşekkürler hepinize yardımınız için Monster Pusat K3 Pro alıcağım.

Top Bottom