Aydınlatma ve tuş silinmesi dışında alınır
Aydınlatması biraz zayıf. Kücük enter yok galibaAydınlatmada ne gibi bir sıkıntı var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de küçük enter mi var acaba?
Aydınlatması biraz zayıf. Kücük enter yok galiba
Götürür ama tuşları siliniyor ona göreSorun değil aydınlatma. Zaten klavyeye bakmıyorum. Sağlam mıdır peki. Uzun süre götürür mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki önerebileceğimn başka klavye var mı bu civarda. Red switch olsun lütfen.Götürür ama tuşları siliniyor ona göre
Gamepower Ogre var ama o da basmama yapıyor.Peki önerebileceğimn başka klavye var mı bu civarda. Red switch olsun lütfen.
Gamepower Ogre var ama o da basmama yapıyor.
Rampage Ultimate gayet iyi alınabilir. Biraz daha 500 olursa CK350 var en iyisi o.400-450 TL bandında var mı önerebileceğiniz. Rampage ultimate nasıldır?
O kadar çıkamam hocam ya webcam de almam lazım. Biraz daha araştırayım bakalım. Normalde g213 alacaktım fakat çok pahalı ya.Rampage Ultimate gayet iyi alınabilir. Biraz daha 500 olursa CK350 var en iyisi o.
Trust Cada kullanıyorum sorunu yokO kadar çıkamam hocam ya webcam de almam lazım. Biraz daha araştırayım bakalım. Normalde g213 alacaktım fakat çok pahalı ya.
Hocam gecikme süresi çok mu fazla ve sizde de tuşlarda silinme oldu mu?Trust Cada kullanıyorum sorunu yok