Neler Yeni

trustmaster t248 hakkında yardım gerekli

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
arkadaşlar sıfır kapalı kutu halde buldum ancak pc de çalışıyor mu ürün satan kişi bilmiyor kutunun üzerinde ps5/4 yazıyor

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thrustmaster T248 ürünü PC ve PS ile uyumludur. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
kutunun üstünde ps4\5 yazıyor ondan sordum , hocam ben g29 almak istiyorum çok temiz garantili ikinci el buldum uyguna ancak kararsız kaldım almışken 8k verip daha iyisini almak mantıklımı sence malum asgari maaşla çalışıyoruz ama bu işlere girmişken uzun süreli almak istiyorum arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thrustmaster T248 ürünü PC ve PS ile uyumludur. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
sıfır kutulu açılmamış 7500 e bırakıyor adam yurt dışından getirmiş garantisi yok ama sence değer mi?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yani g29 şu an 2.el sizin bulduğunuz kaç para?
T248 hibrit bir sisteme sahip. Logitech üründe bir sorun yaşasanız Logitech sizinle ilgilenir de Thrustmaster firmasını kullanacak paraya sahip olmadığım için firma hakkında yorumum yok ama direksiyonları 1.sınıf ürünler.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Yani g29 şu an 2.el sizin bulduğunuz kaç para?
T248 hibrit bir sisteme sahip. Logitech üründe bir sorun yaşasanız Logitech sizinle ilgilenir de Thrustmaster firmasını kullanacak paraya sahip olmadığım için firma hakkında yorumum yok ama direksiyonları 1.sınıf ürünler.
logitech 18 ay garantili stand dahil 4.500 e bırakıyor vites her şey var t248 de ise 7500 e bırakıyor kapalı kutu satan kişi yaşlı pek anlamıyor bu işlerden yurt dışından getirmiş kendi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Logitech'in fiyatı da iyiymiş. Bu şartlarda tamamen sizin ekonomik şartlarınız önemli. 3000 TL daha fazla verip T248 alınca ay sonunu, sonraki ayı zorlanmadan çıkarabilir misiniz bunları hesaba katın.
Anlık heves mi yoksa kalıcı tutku mu?
Ben T248i seçerdim.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Logitech'in fiyatı da iyiymiş. Bu şartlarda tamamen sizin ekonomik şartlarınız önemli. 3000 TL daha fazla verip T248 alınca ay sonunu, sonraki ayı zorlanmadan çıkarabilir misiniz bunları hesaba katın.
Anlık heves mi yoksa kalıcı tutku mu?
Ben T248i seçerdim.
heves değil de uzun süreli istiyorum dağ rallisi çok hoşuma gidiyor set dizersem o araçlardaki el freninden alırım muhtemel, beni düşündüren garantisi olmadığı için sıkıntı çıkartırsa ne yapacağım tamir eden yerler yoktur sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,857
Üyeler
168,206
Son üye
busrakaratas
Top Bottom