Neler Yeni

3 Farklı Marka X870E Anakart Arasında Kaldım Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Erdem
Eyvallah hocam. Normalde x670e serisi düşünüyordum işlemci olarakts 7800xd aradaki farkı bununla kapatmış olduk çok fark var 7800xd ile 9800xd arasında yorumun için teşekkür ederim dostum 👍
Hayırlı olsun bende benzer ürünlerde gidip geliyordum. RAM ve Anakart tamam. Sırada işlemci ve kasa kaldı. Corsair Air540 kasam vardı yıllardır kullanırım. Yeni ekran kartları 34+ olduğu için mecbur yeni kasaya geçiş yapıcam bide kasa masrafı çıkardılar. Mevcutta TUF 6800XT var 32 CM. Kasa fanı ile ekran kartı arasında yarım santim boşluk var sadece :)

TheFaLcoN

80+ Bronze
Hayırlı olsun bende benzer ürünlerde gidip geliyordum. RAM ve Anakart tamam. Sırada işlemci ve kasa kaldı. Corsair Air540 kasam vardı yıllardır kullanırım. Yeni ekran kartları 34+ olduğu için mecbur yeni kasaya geçiş yapıcam bide kasa masrafı çıkardılar. Mevcutta TUF 6800XT var 32 CM. Kasa fanı ile ekran kartı arasında yarım santim boşluk var sadece :)
Teşekkürler hocam, ben kasayı biraz abartıcam hayal bir setup kuruyorum, vazgeçemeyeceğim gibi şu kasadan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Erdem
Teşekkürler hocam, ben kasayı biraz abartıcam hayal bir setup kuruyorum, vazgeçemeyeceğim gibi şu kasadan.

Güzel kasa beğeniyorum ama öndeki ekran HDMI olduğu için bana çok mantıklı gelmiyor. Özellikle birden fazla monitör kullanıyorsanız sorun oluyor biraz.

Ben kasamda USB bir ekran kullanıyorum hardware monitoring için daha verimli bence ve ucuz bir çözüm. Eğer tabi grafik oynatmak istiyorsanız o ayrı :)

Bende Corsair 6500X, Lian Li O11D Dynamic Evo RGB ve Asus GT 502 arasında kaldım kasa konusunda.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Güzel kasa beğeniyorum ama öndeki ekran HDMI olduğu için bana çok mantıklı gelmiyor. Özellikle birden fazla monitör kullanıyorsanız sorun oluyor biraz.

Ben kasamda USB bir ekran kullanıyorum hardware monitoring için daha verimli bence ve ucuz bir çözüm. Eğer tabi grafik oynatmak istiyorsanız o ayrı :)

Bende Corsair 6500X, Lian Li O11D Dynamic Evo RGB ve Asus GT 502 arasında kaldım kasa konusunda.
Vazgeçtim ya, 4 modeli tr de yokmuş 2k modelmiş bu, onuda başlıkta da belirtmiyorlar en alta koymuşlar, güzel bir akvaryum kasa düşünüyorum havin 420 gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Erdem
Anakart geldi. Kargoyu teslim aldım dedim içinde taş kaya falan var herhalde o kadar ağır. Anakartı çıkardım hassas tartıda tarttım :D 2100 gram geldi. Baya baya ağır. Ürün kaliteli görünüyor. Anakart testlerinde VRM'lerin bu kadar soğuk olmasını anladım şuan.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Anakart geldi. Kargoyu teslim aldım dedim içinde taş kaya falan var herhalde o kadar ağır. Anakartı çıkardım hassas tartıda tarttım :D 2100 gram geldi. Baya baya ağır. Ürün kaliteli görünüyor. Anakart testlerinde VRM'lerin bu kadar soğuk olmasını anladım şuan.
Hayırlı olsun 🙃 Benimkide dağıtımda gelir bugün. 😇

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Erdem
Bu arada hardware monitoring ihtiyacınız varsa AX206 yada vocore kullanabilirsiniz. Direkt USB'den bağlanır ve Aida64 ile ekranda bilgi yansıtabilirsiniz.

VoCore biraz pahalıdır ama AX206 PhotoFrame olduğu için fiyatı baya uyguna geliyor. Ben 1 sistemimde AX206 diğerinde ise Streamdeck kullanıyorum. Streamdeck'i hem oyunlarda buton olarak hemde hardware monitör olarak kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,932
Üyeler
167,744
Son üye
nikel
Top Bottom