Neler Yeni

Çözüldü✓ X870E ANAKART SEÇİMİ

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Psu kısmı önemli hocam. Kişisek tercihim, işi psu üretmek olan markalardan ürün almak. Fsp silverstone seasonic high power gibi markaları tercih ederim. Diğer markalar bu markalara üretim yaptırıp kendi kar marjını ekleyince fiyat farkı fazla oluyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Önemli değil hocam.Psu konusunda ise haklısınız Msi vs. kaliteli ama dediğiniz gibi fiyat farkı yapıyorlar sırf isimleri var diye ama xpg’im core reactor serisini hariç sayıyorum hocam çok kaliteliler.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
Önemli değil hocam.Psu konusunda ise haklısınız Msi vs. kaliteli ama dediğiniz gibi fiyat farkı yapıyorlar sırf isimleri var diye ama xpg’im core reactor serisini hariç sayıyorum hocam çok kaliteliler.
Bu anakart konusunu arkadaşım için açmıştım psu olarak fsp hydro g pro 1000watt düşündük 1250watt msi önerildi. Fsp aldırdım.

Xpg de kalitelidir.

Kendi sistemimi toparlayamadım ödünç mining çıkması 2060 ve 600 watt everest psu kullanıyorum. Korkudan psu anahtarını kapatıp yatıyorum. Kendime de 1000watt fsp alacağım.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Mantıklı hocam.Sisteminizi inşallah yakın zamanda toparlarsınız.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
MEHMET YILDIZ
rtx 5080 9950x sistemde kullanılacak bir anakart bakıyorum. Sistemi arkadaşım için topluyoruz. Sizce hangi modele yönelmek mantıklı olacaktır? Gigabyte markasını anakartta çok başarılı buluyorum özellikle aorus serisi bir başka oluyor. Roglarla arasındaki fiyat farkı yarıya yarıya. Aslında anakartı kullanacak kişi profesyonel iş için toplamıyor ancak bütçe varken en iyisi olsun istiyor.

Yanlışlıkla enter a bastım linkleri ve bütçeyi yazdım.
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html

bu modeli kendim de sipariş geçtin bugün, süper bir anakart, fiyat tuzlu ama, bütçe varken alınacak bir kart 3 m2 slotu 4 ram slotu çoklu gpu desteği falan falan birde 8000mhz yeterde artar yani

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html

bu modeli kendim de sipariş geçtin bugün, süper bir anakart, fiyat tuzlu ama, bütçe varken alınacak bir kart 3 m2 slotu 4 ram slotu çoklu gpu desteği falan falan birde 8000mhz yeterde artar yani
Arkadaş 5080 9950x toplayacak pro ice modelini alalım dedik. Aorus anakartlar diğer markalara göre ciddi fiyat avantajına sahip ve çok yakışıklılar. Size de hayırlı olsun hocam. Aslında sağlam B650 alsak yine iş görürdü de arkadaşta para var. Ben bir model belirleyip konu açıyorum hem fikir olup alınacak parçalar belirleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
MEHMET YILDIZ
Arkadaş 5080 9950x toplayacak pro ice modelini alalım dedik. Aorus anakartlar diğer markalara göre ciddi fiyat avantajına sahip ve çok yakışıklılar. Size de hayırlı olsun hocam. Aslında sağlam B650 alsak yine iş görürdü de arkadaşta para var. Ben bir model belirleyip konu açıyorum hem fikir olup alınacak parçalar belirleniyor.
Teşekkür ederim X870 ilerye dönükte bayağı iş görür karar sizin tabiiki, ama hem görüntü hem performans açısından alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,200
Üyeler
170,685
Son üye
erwinsmith10
Top Bottom