Neler Yeni

TT altyapım 100 mbps destekliyor sizce geçmeli miyim ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
2 Yıl önce 6 7 ay beklemem sonucunda başvurum onaylandı ve altyapım geldi ama ben 24 mbps paket seçtim şuan taahhüt bitti ve 100 mbps desteklediği için geçmek istiyorum ama bu hız beni tatmin ediyor sizce geçmeli miyim ve geçersem upload yükselir mi yayın açmak istiyorum şuan 5 mbps alıyorum hipernet paketine geçersem upload yükselir mi yardımcı olanlara teşekkürler.

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
2 Yıl önce 6 7 ay beklemem sonucunda başvurum onaylandı ve altyapım geldi ama ben 24 mbps paket seçtim şuan taahhüt bitti ve 100 mbps desteklediği için geçmek istiyorum ama bu hız beni tatmin ediyor sizce geçmeli miyim ve geçersem upload yükselir mi yayın açmak istiyorum şuan 5 mbps alıyorum hipernet paketine geçersem upload yükselir mi yardımcı olanlara teşekkürler.
TT=pişmanlık

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Manirery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murat
Millenicom mu daha iyi peki Türk net mi .
Şuanda Türknet 100mbps kullanıyorum. Bir kaç ay öncesine kadar TT kullanıyordum. Altyapımda hiçbir sorun yoktu, ne kesiliyordu ne yavaşlıyordu. Ama faturalar aşırı abartı gelince (35mbps 150-200 arası) Türknet'e geçme kararı aldık. 95TL'ye 100mbps net kullanıyorum ve gayet memnunum. Tavsiye ederim. 2-3 aydır tek sorunum; bazen gündüzleri internet bir tık yavaşlıyor onun dışında bi problemle karşılaşmadım. Umarım bilgilendirici bi yazı olmuştur.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Superonline altyapısı varsa Türknet, TT altyapısı varsa millenicom, ikiside varsa ben millenicom öneririm daha az sorun var
@alpolojix
İkisi de altyapı olarak bulunuyor. Türknet de müşteri hizmetleri ilgilenmiyor diyorlar aynı şey millenicom da var mı müşteri hizmetleri ilgisiz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda Türknet 100mbps kullanıyorum. Bir kaç ay öncesine kadar TT kullanıyordum. Altyapımda hiçbir sorun yoktu, ne kesiliyordu ne yavaşlıyordu. Ama faturalar aşırı abartı gelince (35mbps 150-200 arası) Türknet'e geçme kararı aldık. 95TL'ye 100mbps net kullanıyorum ve gayet memnunum. Tavsiye ederim. 2-3 aydır tek sorunum; bazen gündüzleri internet bir tık yavaşlıyor onun dışında bi problemle karşılaşmadım. Umarım bilgilendirici bi yazı olmuştur.
Teşekkür ederim ikisi arasında kaldım taahhüt olmadığı için ilk Türknet deneyeceğim memnun kalmaz isem millenicom a geçiş sağlayacağım.

Manirery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murat
İkisi de altyapı olarak bulunuyor. Türknet de müşteri hizmetleri ilgilenmiyor diyorlar aynı şey millenicom da var mı müşteri hizmetleri ilgisiz mi ?
Turknet'in cidden müşteri hizmetleri problemi var. Hatta yok desek yeridir. Ama dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayacak bi sorun yaşamadım. İleriki aylar ne gösterir bilemem tabii. Ama internetten araştırdığınızda her sağlayıcının eleştirilen bi tarafı var, övülen bi tarafı yok. Hep sorunu olanlar yazıyor. En iyisi yakınızda kullanan varsa ona danışmak.

Top Bottom