Neler Yeni

ADSL'den VDSL Geçmeli Miyim ?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Valla bende vdsl e geçtim adsl den bekliyorum hala. 29 Mayıs'ta başvurduk millenicoma bakalım ne zaman gelecekler kuruluma. Daha düne kadar 8 mbps dowload 0.70 upload alıyordum. Şuan vdsl'de altyapım 94 mpbs destekliyor :D şansıma tip-7 erişim kabinini tam kapının önüne koydular :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
Valla bende vdsl e geçtim adsl den bekliyorum hala. 29 Mayıs'ta başvurduk millenicoma bakalım ne zaman gelecekler kuruluma. Daha düne kadar 8 mbps dowload 0.70 upload alıyordum. Şuan vdsl'de altyapım 94 mpbs destekliyor :D şansıma tip-7 erişim kabinini tam kapının önüne koydular :D
Hocam Bu İşlemleri Yeni Yaptırmış Biri Olarak Evin İçine Kablo Mu Döşeniyor İşlemler Nasıl Oluyor ? Anlatabilirsen Çok Sevinirim :)

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Hocam Bu İşlemleri Yeni Yaptırmış Biri Olarak Evin İçine Kablo Mu Döşeniyor İşlemler Nasıl Oluyor ? Anlatabilirsen Çok Sevinirim :)
Valla bende kurulum bekliyorum kanka hele bir gelsinler de o zaman gelir yazarım tekrar buraya.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Şimdiden Teşekkürler :)
Hocam ben adsl den vdsl e geçtim bugün gelip kurulumu yapmış Millenicom. Ben evde değildim akşam eve gittiğimde kurulum için ne yaptıklarını sorarım şimdi yeni ve eski hız değerlerimi paylaşıcam adsl vs vdsl 😄 adsl varkenki hız testi sonucunu bulamadım ama söyleyeyim ping 24 civarıydı download 7 mbps upload hiç değişmezdi 0.79 fix 😄 yeni değeri aşağı bırakıyorum.

IMG_20200611_163353.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
Hocam ben adsl den vdsl e geçtim bugün gelip kurulumu yapmış Millenicom. Ben evde değildim akşam eve gittiğimde kurulum için ne yaptıklarını sorarım şimdi yeni ve eski hız değerlerimi paylaşıcam adsl vs vdsl 😄 adsl varkenki hız testi sonucunu bulamadım ama söyleyeyim ping 24 civarıydı download 7 mbps upload hiç değişmezdi 0.79 fix 😄 yeni değeri aşağı bırakıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Vay Vay Vay O Zaman Tekrar Soruyorum Hocam, Bu İşlemleri Yeni Yaptırmış Biri Olarak Evin İçine Kablo Mu Döşeniyor İşlemler Nasıl Oluyor ? Anlatabilirsen Çok Sevinirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,553
Üyeler
161,088
Son üye
hakansea
Top Bottom