Neler Yeni

Hangi İnternet sağlayıcısına geçmeliyim

Hocam tahminimce Adsl port girişine sahipsiniz. Vdsl bir porta geçiş yapmadığınız sürece Adsl ile hangi internet firmasını kullanırsanız kullanın hızınızda bir artış olmayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tahminimce Adsl port girişine sahipsiniz. Vdsl bir porta geçiş yapmadığınız sürece Adsl ile hangi internet firmasını kullanırsanız kullanın hızınızda bir artış olmayacaktır.
Vdsl nasıl geçiş yapıyoruz bize mi ait

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Göknet i bilmiyorum. Ama zaten Türk Telekom u ararsa söylerler kesin sonucu
Turk Telekom'a sorduğum zaman bana en fazla kağıt üstünde 48 alabileceğimi belirttiler. Şu an Comnet'teyim ve 63 alıyorum.

YazılımKafa

80+ Silver
Turk Telekom'a sorduğum zaman bana en fazla kağıt üstünde 48 alabileceğimi belirttiler. Şu an Comnet'teyim ve 63 alıyorum.
Burda kastım 3 ü 5 i değil. Altyapısı var mı? Varsa 100 mü 1000mi yoksa vdsl adsl mi öyleyse kaç mbps? 5-10 mbps oynar orası ayrı mesele

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Burda kastım 3 ü 5 i değil. Altyapısı var mı? Varsa 100 mü 1000mi yoksa vdsl adsl mi öyleyse kaç mbps? 5-10 mbps oynar orası ayrı mesele
Hocam altyapıya değişkenlik gösterecek şekilde Comnet TT FTTH altyapıda 1 Gbps'ye kadar bant genişliği sunabiliyor.
Forumda 500'lük paketi kullanan biri vardı adını unuttum kendisi memnun mesela. Neyse hocam siz bilirsiniz. Benim böyle yazmamın sebebi adamın verdiği 139 TL lik 100 Mbps lik paket 200 TL falan olur yani. Ondan. 6 aylık veya senelik paket yaptırma şansınız varken zamsız fiyatlarla, yaptırın derim. Tabi eğer memnun değilseniz şu anki İSS'den. Verdiğiniz ücretten vs.

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam altyapıya değişkenlik gösterecek şekilde Comnet TT FTTH altyapıda 1 Gbps'ye kadar bant genişliği sunabiliyor.
Forumda 500'lük paketi kullanan biri vardı adını unuttum kendisi memnun mesela. Neyse hocam siz bilirsiniz. Benim böyle yazmamın sebebi adamın verdiği 139 TL lik 100 Mbps lik paket 200 TL falan olur yani. Ondan. 6 aylık veya senelik paket yaptırma şansınız varken zamsız fiyatlarla, yaptırın derim. Tabi eğer memnun değilseniz şu anki İSS'den. Verdiğiniz ücretten vs.
Diğer konudaki mesaja yazmışsın belliki. Demek istediğini anlıyorum ama dediğim gibi şuan acelem yok. 200₺ beni zorlamıyor ve acele etmiyorum. Zaman geçsin bakalım sonradan kim ne kadar memnun kalacak.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
En uygun olarak gıbırnet sanırım ama herkes önermiyor comnet de aynı şekilde. Geriye netsepeedle 150₺ turknet 170₺ kalıyor . Şuanda netspeed kullanıyorum daha uygun fiyatlı taahütlü ttelekom paketi olsa ona geçeceğim ama 200 ₺ den aşağı yok kabonet de aynı şekilde. Netspeed'le bir ara hindistan ip sorunu yaşadık birkaç defa yazınca çözdüler onun haricinde fena değil

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
kardeş kendin adresten bakıp kontrol ettin mi altyapıyı telefonda banada destekliyorlar dediler türk net ama 100 dowloand 8 upload alırsınız maksimum dediler sonradan o yüzden yaptırmadım türk telekom kullanıyorum memnunum da bildik yerden şaşmıcaksın sana tavsiyem bende senin gibi geçeyim dedim 12 mb kullanıyordum önce 24 sonra da 50 mb geçtim 8 upload var 195 lira türk telekom yine muhattabın var 50 60 lira indirim için uğraşma boşuna mecvut netini yükselt

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Çünkü bu değerler sürekli değişkenlik gösterir bu Comnetin marifeti değil
Ayrıca firmanın düşük hız vaad etmesi iyi bir şey 48 dedikten sonra 40 verse söverler 60 verse tatmin olurlar.

Top Bottom