Dusmax
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,010
- İsim
- Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar Alt yapım fibere yükseltilecekmiş FTTC olarak bunu Yetkili kişilerle iletişime geçerek öğrendim.Bölge müdürlüğüne gittiğimde şikayetçi olduğumu söyledim internetten.Kesin bir tarih söylemelerini istedim.Kadın diyor ki sizin alt yapınıza çalışma planı yok teknik ekibe sorayım falan dedi.Teknik ekibe bağlanamadı.Diyorum internet çok kötü zaten türk telekom düzgün internet sağlayamıyor ping sorunu var.Bana hala sunucusu yabancı ülkedendir oynadığın oyunun diyor.Bahsediyorum işte bu sadece 1 oyunda geçerli bir şey değil.İnternette bir siteye bile giremiyorum dedim kadın orda kaldı böyle bir.Sonra dedim interneti kötü olan kime sorsam TT kullandığını söylüyor zaten kötü bir sağlayıcısınız TT'yi kimseye tavsiye etmiyorum dedim.Kadın çıkın abonelikten başka sağlayıcıya geçin deneyin görelim hız aynı olucak diyor.Aynı değil TürkNet yapa var olduğum yerde diyorum.Geçin o zaman denemeden bilebilir misiniz veya bilebilir miyim diyiyor.Bana gelen bilgi bu müdürlükten fakat öyle bir çalışma planı olmadığını söylüyor bu kadın.Ben bu kadının ters tavrından ve alaycı konuşmasından dolayı şikayetçiyim nereye nasıl şikayet edebilirim bu kadını? Ve TürkNet yapa bölgesindeyim ADSL alt yapımız var sizce geçmek mantıklı olur mu? Deneme aboneliği var mı TürkNet'te?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alt yapıma fiber geleceği söyleniyor ama kadın fiber gelmez bakır gelir diyiyor.Arkadaşlar Alt yapım fibere yükseltilecekmiş FTTC olarak bunu Yetkili kişilerle iletişime geçerek öğrendim.Bölge müdürlüğüne gittiğimde şikayetçi olduğumu söyledim internetten.Kesin bir tarih söylemelerini istedim.Kadın diyor ki sizin alt yapınıza çalışma planı yok teknik ekibe sorayım falan dedi.Teknik ekibe bağlanamadı.Diyorum internet çok kötü zaten türk telekom düzgün internet sağlayamıyor ping sorunu var.Bana hala sunucusu yabancı ülkedendir oynadığın oyunun diyor.Bahsediyorum işte bu sadece 1 oyunda geçerli bir şey değil.İnternette bir siteye bile giremiyorum dedim kadın orda kaldı böyle bir.Sonra dedim interneti kötü olan kime sorsam TT kullandığını söylüyor zaten kötü bir sağlayıcısınız TT'yi kimseye tavsiye etmiyorum dedim.Kadın çıkın abonelikten başka sağlayıcıya geçin deneyin görelim hız aynı olucak diyor.Aynı değil TürkNet yapa var olduğum yerde diyorum.Geçin o zaman denemeden bilebilir misiniz veya bilebilir miyim diyiyor.Bana gelen bilgi bu müdürlükten fakat öyle bir çalışma planı olmadığını söylüyor bu kadın.Ben bu kadının ters tavrından ve alaycı konuşmasından dolayı şikayetçiyim nereye nasıl şikayet edebilirim bu kadını? Ve TürkNet yapa bölgesindeyim ADSL alt yapımız var sizce geçmek mantıklı olur mu? Deneme aboneliği var mı TürkNet'te?