Neler Yeni

Yardım TT bölge müdürlüğüne gittim çalışma planı yok? Ama var?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Son düzenleme:

veppi

80+
Benimde evimin en fazla 50 metre ötesinden fiber için boru döşediler. Şimdi oradan kendi müstakil evimize Fiber çekmek için neler yapmam gerektiğini bulmaya çalışıyorum. Şuan da 16mbit kullanıyorum, arayıp sorunca 35mbit e çıkarabiliriz sizi diyorlar, sanırım bu dedikleri vdsl e geçircekler beni. Adsl+ da en fazla 16 kaldırıp onu kullanıyorum. Bunlar nasıl işler çeviriyor kim bilir artık...

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Türktelekom merkezlerinden birine giderek sokağında fiber alt yapısı talep ettiğine dair dilekçe doldurman gerekiyor. Türknet ile alakalı bilgim yok ancak süperonline dahi alt yapısını ttnetten alıyor. Bir sorunla karşılaştığında birbirilerine atıp duruyorlar hatayı. Türktelekomdan yine şaşma. Dilekçeni doldur fiber çalışması için. Şikayete gelince hat senin olmasa dahi şikayetvar dan şikayet oluşturabilirsin.

veppi

80+
Türktelekom merkezlerinden birine giderek sokağında fiber alt yapısı talep ettiğine dair dilekçe doldurman gerekiyor. Türknet ile alakalı bilgim yok ancak süperonline dahi alt yapısını ttnetten alıyor. Bir sorunla karşılaştığında birbirilerine atıp duruyorlar hatayı. Türktelekomdan yine şaşma. Dilekçeni doldur fiber çalışması için. Şikayete gelince hat senin olmasa dahi şikayetvar dan şikayet oluşturabilirsin.
Türktelekom müdürlüğünde mi dolduruyoruz dilekçeyi yoksa kendimiz bir dilekçe mi yazmamız gerekiyo?

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Türktelekom müdürlüğünde mi dolduruyoruz dilekçeyi yoksa kendimiz bir dilekçe mi yazmamız gerekiyo?
Evet müdürlüğe gidip fiber alt yapı için dilekçe doldurmak istiyorum diyorsun. Seni ne yazman gerektiğiyle ilgili yönlendiriyorlar. Ve talep sırasına göre çalışma başlatıyorlar. Uzun sürüyor çalışma o yüzden biran önce dilekçeni ver. Benim 3 ay oldu hala sıra gelmedi sokağıma. Fatihin göbeğindeyim.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Can Uzay
Benimde evimin en fazla 50 metre ötesinden fiber için boru döşediler. Şimdi oradan kendi müstakil evimize Fiber çekmek için neler yapmam gerektiğini bulmaya çalışıyorum. Şuan da 16mbit kullanıyorum, arayıp sorunca 35mbit e çıkarabiliriz sizi diyorlar, sanırım bu dedikleri vdsl e geçircekler beni. Adsl+ da en fazla 16 kaldırıp onu kullanıyorum. Bunlar nasıl işler çeviriyor kim bilir artık...

Bu videoda detaylı anlatmış yaptıklarını, ben uğraşırım diyorsan prosedür hakkında bilgi sağlar sana. Müstakil eve fiber çekmez kimse boşuna beklersin başvurduktan sonra.

veppi

80+

Bu videoda detaylı anlatmış yaptıklarını, ben uğraşırım diyorsan prosedür hakkında bilgi sağlar sana. Müstakil eve fiber çekmez kimse boşuna beklersin başvurduktan sonra.
İşte bende bu düşünceyi anlamıyorum. Ben kullanıcı/tüketiciyim neden doğru dürüst hizmet alamıyoruz onu anlamış değilim.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Can Uzay
İşte bende bu düşünceyi anlamıyorum. Ben kullanıcı/tüketiciyim neden doğru dürüst hizmet alamıyoruz onu anlamış değilim.
Şirketler altyapı götüreceği yerlerde potansiyel müşteriler arıyor. 10 daireli apartmanlara bile fiber çekmek istemiyorlar genelde. Çünkü altyapı çekerken harcayacakları parayı çıkaramıyorlar.

veppi

80+
Bugün Müdürlüğe gidip yetkililerle konuşmam sonucu, mahallemin her yerinde fiberin olduğu söylediler,ama adsl kullandığımı söyleyince durup hat numaramı bakarak kendiside gördü, sonra saha dolabına kadar sadece fiber getirdiğini söyledi, sonra hızlardan filan bahsetti, falan filan bizi kâle almadı anlıyacağınız. Ardından fiber optik kablo ile bina içine kadar sorduğumda durup biz sadece yeni binalara çektiğini itiraf etti. Bizim ne etsek başvursak sonucu olmuyacağını söylemeye başladı.
Anlıyacağınız aramızda geçen konuşmanın 15 dakikasının sadece son 1-2 dakikada doğru dürüst konuştu. Hizmetlerinin bu kadar olduğunu her zaman ki bize mahçupsunuz sözüne getirebildi.
Ne zaman rekabet artarsa biz kullanıcıları dinleyeceklerini bir kez daha anlamış bulunuyoruz.

Top Bottom