leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
Öğrenemezsiniz.YAPA hızını nasıl öğrenicem TürkNet'ten abonelik başlatmadan onu soruyorum.
Öğrenemezsiniz.YAPA hızını nasıl öğrenicem TürkNet'ten abonelik başlatmadan onu soruyorum.
Türktelekom müdürlüğünde mi dolduruyoruz dilekçeyi yoksa kendimiz bir dilekçe mi yazmamız gerekiyo?Türktelekom merkezlerinden birine giderek sokağında fiber alt yapısı talep ettiğine dair dilekçe doldurman gerekiyor. Türknet ile alakalı bilgim yok ancak süperonline dahi alt yapısını ttnetten alıyor. Bir sorunla karşılaştığında birbirilerine atıp duruyorlar hatayı. Türktelekomdan yine şaşma. Dilekçeni doldur fiber çalışması için. Şikayete gelince hat senin olmasa dahi şikayetvar dan şikayet oluşturabilirsin.
Evet müdürlüğe gidip fiber alt yapı için dilekçe doldurmak istiyorum diyorsun. Seni ne yazman gerektiğiyle ilgili yönlendiriyorlar. Ve talep sırasına göre çalışma başlatıyorlar. Uzun sürüyor çalışma o yüzden biran önce dilekçeni ver. Benim 3 ay oldu hala sıra gelmedi sokağıma. Fatihin göbeğindeyim.Türktelekom müdürlüğünde mi dolduruyoruz dilekçeyi yoksa kendimiz bir dilekçe mi yazmamız gerekiyo?
Benimde evimin en fazla 50 metre ötesinden fiber için boru döşediler. Şimdi oradan kendi müstakil evimize Fiber çekmek için neler yapmam gerektiğini bulmaya çalışıyorum. Şuan da 16mbit kullanıyorum, arayıp sorunca 35mbit e çıkarabiliriz sizi diyorlar, sanırım bu dedikleri vdsl e geçircekler beni. Adsl+ da en fazla 16 kaldırıp onu kullanıyorum. Bunlar nasıl işler çeviriyor kim bilir artık...
İşte bende bu düşünceyi anlamıyorum. Ben kullanıcı/tüketiciyim neden doğru dürüst hizmet alamıyoruz onu anlamış değilim.
Bu videoda detaylı anlatmış yaptıklarını, ben uğraşırım diyorsan prosedür hakkında bilgi sağlar sana. Müstakil eve fiber çekmez kimse boşuna beklersin başvurduktan sonra.
Şirketler altyapı götüreceği yerlerde potansiyel müşteriler arıyor. 10 daireli apartmanlara bile fiber çekmek istemiyorlar genelde. Çünkü altyapı çekerken harcayacakları parayı çıkaramıyorlar.İşte bende bu düşünceyi anlamıyorum. Ben kullanıcı/tüketiciyim neden doğru dürüst hizmet alamıyoruz onu anlamış değilim.