Neler Yeni

TT Fiber geldi sonunda

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Uzun uğraşlar sonucunda yaklaşık 4 aylık bugün fibere geçmiş bulunuyorum. Bu uğraşlar arasında beni en zorlayan şey dün ekibin geldiğin de odama kadar fiber kablosunu çekemeyeceklerini ve elektrikçi çağırmam gerektiğini söylemeleriydi. Ben ne yaptım vdsl altyapı varken cat6 kablo çektirmiştim odama ve alttan bir delik delip yapmışları ben de kablomu yaklaşık 1 saat süren uğraşlar sonucunda o delikten odama soktum ve FTTH altyapımı bugün itibariyle kullanmaya başladım.
WhatsApp Image 2021-03-18 at 22.07.57.jpeg

Şu an bu şekilde kullanmakatım zte h298a modem verdiler siyah fiber modemden vermediklerine bir tık üzüldüm ama bu modem de iyi sıkıntı yok. Hız testlerinde genelde 98 üstü çıkıyor.
1.png

Valorantta 10 ms alıyorum İstanbul sunucusunda. Sorularınız varsa alabilirim.

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)

VorleN

80+ Silver
Uzun uğraşlar sonucunda yaklaşık 4 aylık bugün fibere geçmiş bulunuyorum. Bu uğraşlar arasında beni en zorlayan şey dün ekibin geldiğin de odama kadar fiber kablosunu çekemeyeceklerini ve elektrikçi çağırmam gerektiğini söylemeleriydi. Ben ne yaptım vdsl altyapı varken cat6 kablo çektirmiştim odama ve alttan bir delik delip yapmışları ben de kablomu yaklaşık 1 saat süren uğraşlar sonucunda o delikten odama soktum ve FTTH altyapımı bugün itibariyle kullanmaya başladım.
Alıntıyı görüntüle
Şu an bu şekilde kullanmakatım zte h298a modem verdiler siyah fiber modemden vermediklerine bir tık üzüldüm ama bu modem de iyi sıkıntı yok. Hız testlerinde genelde 98 üstü çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Aylık ne kadar ödüyorsunuz? Bende kablonet fibere başvurmayı düşünüyorum mahallede arkamız,sağımız ve solumuzdaki apartmanlarda var tek yapmaları gereken kablo döşemek yüz güldüren pakete geçerim yüksek ihtimalle (100/6 olması gerek)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Upload niye çok düşük?
Türkiye şartları için çok iyi zaten 7000 bitraden fazla vermek twitch Türkiye'de yasak diye biliyorum.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aylık ne kadar ödüyorsunuz? Bende kablonet fibere başvurmayı düşünüyorum mahallede arkamız,sağımız ve solumuzdaki apartmanlarda var tek yapmaları gereken kablo döşemek yüz güldüren pakete geçerim yüksek ihtimalle (100/6 olması gerek)
150 tl ödüyorum hocam aylık pahalı biraz maalesef :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Upload niye çok düşük?
Maalesef 8 in üstünü vermiyorlar upload olarak en fazla 8 veriyorlar TT

Ratorest

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar ödüyorsunuz

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik

veppi

80+
Kardeşim bende uğraşıyorum eve fiber çektirmeye. Sizin binanız yenimi ve kaç daire bulunuyor? Hangi başvuru mekanızmalarına gittiniz? Aydınlatabilirmisiniz?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Kardeşim bende uğraşıyorum eve fiber çektirmeye. Sizin binanız yenimi ve kaç daire bulunuyor? Hangi başvuru mekanızmalarına gittiniz? Aydınlatabilirmisiniz?
20 yıllık bir site benim oturduğum yer. Ben mail ile yazdım ilk önce sonra aradılar ve İl müdürlüğüne dilekçe yazdırdım yöneticiye sonra il müdürlüğüne gittim ve dilekçeyi verdikten ortalama 1 hafta sonra aradılar fiber işleminiz onaylandı sıraya eklendiniz diye. 24 Daire bulunuyor her bina da 5 6 tane de bina var. Aralık başlarında başvuru yaptım geçen ay geldiler ve evlere fiber kabloyu çektiler 3 hafta önce de gelip kazılara başladılar 2 haftadan fazla sürdü kazı kabloların bağlanması falan filan. Dün de fiber kullanmaya başladım.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hayırlı olsun.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
20 yıllık bir site benim oturduğum yer. Ben mail ile yazdım ilk önce sonra aradılar ve İl müdürlüğüne dilekçe yazdırdım yöneticiye sonra il müdürlüğüne gittim ve dilekçeyi verdikten ortalama 1 hafta sonra aradılar fiber işleminiz onaylandı sıraya eklendiniz diye. 24 Daire bulunuyor her bina da 5 6 tane de bina var. Aralık başlarında başvuru yaptım geçen ay geldiler ve evlere fiber kabloyu çektiler 3 hafta önce de gelip kazılara başladılar 2 haftadan fazla sürdü kazı kabloların bağlanması falan filan. Dün de fiber kullanmaya başladım.
Nasıl mail attın kanka ben de atmak istiyorum bende de fiber yok

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben Fibersiz
60 Dow 8 UP alıyorum Ping 4 Civarı
TT ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,616
Üyeler
168,467
Son üye
evans_xp