Selim Can
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Selim Can Yıldız
Herkese merhabalar, yaklaşık 4-5 ay önce çevresinde fiber bulunan bir eve taşındım yeni bina ve burada sadece kablonet altyapısı vardı aynı gün fiber için türktelekoma başvurdum. Kablonet taahhütümün bitmesine 5 gün kala beni beyoğlu müdürlükten biri aradı ve süreci daha hızlı hale getireceğini ve ay sonuna kadar internetimi kullanabileceğimi söyledi. Bu arada yanlış anlaşılmasın odama kadar fiberden bahsediyoruz bina yapılırken hat çekilmiş. Söz konusu zaman geldi ay sonuna bir iki gün kala kutuyu binanın girişine yerleştirdiler ve bağlantısını yaptılar fakat eve gelip kurulum yapmadılar nasıl binaya girip kutuyu koydular bilmiyorum. Velhasıl kelam son 5-6 gündür anlamsız bir şekilde sorun var diyip geçiştiriyorlar en son bugün bana hizmeti satan kişiyi sabah aradım tekrar ve sorup hemen döneceğini söyledi. Bekle, bekle, bekle 6 saat bekledim sonunda dayanamayıp aradım ve bana rögar kapağındaki fiber bağlantı kablosunda sorun olduğunu, kaynak yapmayı deneyip işe yaramadığını ve kablonun komple değişmesi gerektiğini söylediler. Bunun için de büyükşehir belediyesinden izin gerekiyormuş. Olur ya anca benim başıma gelir. Şimdi sorum şu: Belediyeden alınacak izin yaklaşık ne kadar sürer daha önce böyle bir deneyim yaşamış olanınız varsa lütfen fikrini paylaşsın. Bu işlerin içinde olan kimseler vardır bizim toplulukta, bilemiyorum içimde bir huzursuzluk var ve türktelekoma pek güvenemiyorum cepteki internetlerimiz bitti ev kaos halinde derslere de giremiyoruz.