Neler Yeni

TT Fibernet altyapı sorunu

Selim Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Selim Can Yıldız
Herkese merhabalar, yaklaşık 4-5 ay önce çevresinde fiber bulunan bir eve taşındım yeni bina ve burada sadece kablonet altyapısı vardı aynı gün fiber için türktelekoma başvurdum. Kablonet taahhütümün bitmesine 5 gün kala beni beyoğlu müdürlükten biri aradı ve süreci daha hızlı hale getireceğini ve ay sonuna kadar internetimi kullanabileceğimi söyledi. Bu arada yanlış anlaşılmasın odama kadar fiberden bahsediyoruz bina yapılırken hat çekilmiş. Söz konusu zaman geldi ay sonuna bir iki gün kala kutuyu binanın girişine yerleştirdiler ve bağlantısını yaptılar fakat eve gelip kurulum yapmadılar nasıl binaya girip kutuyu koydular bilmiyorum. Velhasıl kelam son 5-6 gündür anlamsız bir şekilde sorun var diyip geçiştiriyorlar en son bugün bana hizmeti satan kişiyi sabah aradım tekrar ve sorup hemen döneceğini söyledi. Bekle, bekle, bekle 6 saat bekledim sonunda dayanamayıp aradım ve bana rögar kapağındaki fiber bağlantı kablosunda sorun olduğunu, kaynak yapmayı deneyip işe yaramadığını ve kablonun komple değişmesi gerektiğini söylediler. Bunun için de büyükşehir belediyesinden izin gerekiyormuş. Olur ya anca benim başıma gelir. Şimdi sorum şu: Belediyeden alınacak izin yaklaşık ne kadar sürer daha önce böyle bir deneyim yaşamış olanınız varsa lütfen fikrini paylaşsın. Bu işlerin içinde olan kimseler vardır bizim toplulukta, bilemiyorum içimde bir huzursuzluk var ve türktelekoma pek güvenemiyorum cepteki internetlerimiz bitti ev kaos halinde derslere de giremiyoruz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fiber kabloya normalde ek yapılmaz, cam bir kablo olduğu için özel cihazlarla eki yapılıyor o cihaz çok pahalı ve pek o işe girmiyorlar. Belediye izni ise tamamıyla piyango.

Selim Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Selim Can Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber kabloya normalde ek yapılmaz, cam bir kablo olduğu için özel cihazlarla eki yapılıyor o cihaz çok pahalı ve pek o işe girmiyorlar. Belediye izni ise tamamıyla piyango.
Haklısın fakat belki süreci hızlandırabileceğim bir yol vardır umudundayım sinirlerim çok bozuk büyük şanssızlık yani upuzun caddede tek benim kablomda sorun var işe bak

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
Haklısın fakat belki süreci hızlandırabileceğim bir yol vardır umudundayım sinirlerim çok bozuk büyük şanssızlık yani upuzun caddede tek benim kablomda sorun var işe bak
Söz konusu TT ise her şey beklenir. TT pişmanlıktır.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Türk Telekom benim port arızamı senelerden beri çözmüyorlar. Az kaldı sözleşme bitmesine. Ondan sonra üzerine sifonu çekicem Türk Telekom’un.
Söz konusu TT ise her şey beklenir. TT pişmanlıktır.

Top Bottom