TT Şüphesi [Ay Ben Şok]

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Bugün bi fiber olayları olmuştu işte sabah genel müdürlükten aradılar sonra ilçe 2 saat önce de genel müdürlükten arayıp işte sizin fiber başvurusu reddedildi şimdilik bir proje yok ama yapılması durumunda bir etken olarak kenarda duracak bu demişlerdi.

Az önce otomatik bir kayıt oluşturmuşlar.
Ekran Görüntüsü (194).png

Statünün aktif yazması normal ama back office kafamı karıştırdı. Google'da arattım ve...

Ekran Görüntüsü (195).png

Lan yoksa talep planlama birimine tekrar ulaştı ve işleme tekrar mı alındı.

Ne yaptıklarını kendileri bile bilmeyen saçma bir kurum. Şaşırmamalı.

Turkcell'in Back Office Açıklaması:

İlk etapta çözülemeyen çağrıların araştırılması ve iş alanında uzmanlık gereken konularda 2. seviyede çağrıya çözüm sağlar. Müşteriler tarafından iletilen şikayet ve taleplerin araştırılması ve müşteriye dönüş süreçleri yönetilerek gereksinimler çözüme kavuşturulur. Destekleyici hizmet olarak veri girişi, doğrulama ya da tamamlama gibi işlemler back office kapsamında gerçekleştirilir.

Fiber başvurusunu nasıl verdin?

Bugün bi fiber olayları olmuştu işte sabah genel müdürlükten aradılar sonra ilçe 2 saat önce de genel müdürlükten arayıp işte sizin fiber başvurusu reddedildi şimdilik bir proje yok ama yapılması durumunda bir etken olarak kenarda duracak bu demişlerdi.

Az önce otomatik bir kayıt oluşturmuşlar.
Alıntıyı görüntüle
Statünün aktif yazması normal ama back office kafamı karıştırdı. Google'da arattım ve...

Alıntıyı görüntüle
Lan yoksa talep planlama birimine tekrar ulaştı ve işleme tekrar mı alındı.
biz basvurmustuk butn sokaktan ımza topladık 2 sene snra dosendı fıber onlar geldıgınde biz net almıstık

twitter'dan yusuf kıraç'ı ve tt destek etiketleyerek spamladım. her gün iki kez atmışımdır. sonra e posta adresine yazdım vb. öyle.
Gizli bilgi karşim. Aga adama yazsak bile takmaz. Burayı kimse takmıyor. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,358
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri