Neler Yeni

Yardım TT Taşıma Talebinin Olmadığını Söylüyor

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enes Comez
Instagram
cmz.808
Merhaba;
Ben 27 Ekim 2022 günü Internet Kutusu adlı ISS'e geçmek için gerekli evrakları doldurup kendilerine gönderdim. Daha sonrasında işte sms vs... ile bugün içinde bana ulaşmalarını bekledim ama ulaşmadılar. Her neyse ben daha sonra kendilerine yazdım ne durumda vs... diye. Fakat hala Türk Telekom tarafından geçişin bekletildiklerini söylediler. TT ile iletişime geçip bu durumu çözmem gerektiğini söylediler. Daha sonrasında ben Twitter üzerinden @TTDestek'e yazdım. Beni yaklaşık 50 dk içinde geri aradılar. Onlara da durumu anlattım bana herhangi bir talebin olmadığını söylediler. Daha sonrasında telefonu kapattıktan sonra İnternet Kutusu'na WP üzerinden yazdım ve adamlar bana talebin 25 saatir beklediğinin SS'ni attı. TT'ye yeniden Twitter'dan yazdım ama yaklaşık 3 saattir herhangi bir dönüt yok. Peki bu durumda ne yapmam lazım bir problem var mı yoksa düzelir mi bu durum, bilgisi olanlar aydınlatabilir mi ?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Yani bu durumda hangi sağlayıcı sorunlu oda var şimdi başka ISS geçebilirsin veya tekrar dene yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,614
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom