Neler Yeni

TT vadettiği hızı vermiyor !

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
Selamlar ,
1 gün önce TT internet paketimi yükselterek 100mbps ye çıkarttım. İnternette altyapı sorgulattığımda da 100mbps'ye kadar altyapım desteklediğini öğrendim. Fakat hız testi yaptığımda 40mbps üstünü alamıyorum. Hatta TT'yi aradım modem kaynaklıdır dediler bir de modem aldırdılar ( Eski modem arızalıydı bende TP-LİNK TD-W9970 adlı modemi kullanmaya başladım). Altyapım Apartmana kadar fiberdir , dairelere bakır olarak ulaşıyor. Ve bana VDSL bir modem göndereceklerini söylediler. Modem gelince 100mbps'ye yaklaşabilir miyim yoksa aynı mı kalır hızım? İsterseniz hat değerlerimi paylaşabilirim.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Selamlar ,
1 gün önce TT internet paketimi yükselterek 100mbps ye çıkarttım. İnternette altyapı sorgulattığımda da 100mbps'ye kadar altyapım desteklediğini öğrendim. Fakat hız testi yaptığımda 40mbps üstünü alamıyorum. Hatta TT'yi aradım modem kaynaklıdır dediler bir de modem aldırdılar ( Eski modem arızalıydı bende TP-LİNK TD-W9970 adlı modemi kullanmaya başladım). Altyapım Apartmana kadar fiberdir , dairelere bakır olarak ulaşıyor. Ve bana VDSL bir modem göndereceklerini söylediler. Modem gelince 100mbps'ye yaklaşabilir miyim yoksa aynı mı kalır hızım? İsterseniz hat değerlerimi paylaşabilirim.
Wifi ile bağlanıyorsan etkisi olabilir.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,005
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hat değerlerini paylaşman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi ile bağlanıyorsan etkisi olabilir.
Kablolu ile ölçüm yaptım ve tek bağlanandım.
Hat değerlerim:
1619521599647.png

Vallahi olmazsa vadedilenin altına hız alıyorum diyerek fesih edebilir miyim?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,005
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
100 alamazsın bu değerlerle zaten. Nereden sorguladıysan yanlış değerlendirmiş. Hatta şu anki hızın bile sınırda.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,005
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türk Telekom'un sitesinde hız göstermiyor benim bildiğim. Sen başka bir siteden sorguladıysan o bilgiler Telekom'u bağlamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom'un sitesinde hız göstermiyor benim bildiğim. Sen başka bir siteden sorguladıysan o bilgiler Telekom'u bağlamaz.
Evet göstermiyor ama aradığımda 100mbps ye kadar alabilirsiniz demişti operatör. En başta yazdığım gibi aradığım adam modemdendir dedi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,005
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet göstermiyor ama aradığımda 100mbps ye kadar alabilirsiniz demişti operatör. En başta yazdığım gibi aradığım adam modemdendir dedi.
Bana da 16 MBPS alırsınız demişlerdi 8 MBPS alıyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
Bana da 16 MBPS alırsınız demişlerdi 8 MBPS alıyorum :)
Allah kolaylık versin 8 zor vallahi. Bir de öyle bir terslik var önceki paketim daha düşüktü ama ping değerlerim daha iyiydi. Bunu iptal ettirebilirsem Kablonet bağlatmayı düşünüyorum. Önerir misiniz ? Hiç kullandınız mı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,005
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Allah kolaylık versin 8 zor vallahi. Bir de öyle bir terslik var önceki paketim daha düşüktü ama ping değerlerim daha iyiydi. Bunu iptal ettirebilirsem Kablonet bağlatmayı düşünüyorum. Önerir misiniz ? Hiç kullandınız mı?
Altyapısı iyiyse orada benim bildiğim memnun kalınıyor. Sen Netspeed gibi sitelerden de sorgulama yapar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
Altyapısı iyiyse orada benim bildiğim memnun kalınıyor. Sen Netspeed gibi sitelerden de sorgulama yapar mısın?
1619522596716.png

1619522614725.png

Hocam bence sorun altyapımdan kaynaklanmıyor. TT'yi taciz etmeye başlamalı mıyım sizce 😁 50'lik paketi seçerdim yoksa boşa 50TL fazladan vermeye gerek yok.

Top Bottom