Neler Yeni

TT vadettiği hızı vermiyor !

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,892
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
3 metre diyorsa 55 MBPS alman normal değil. Bina içi tesisatına bakmak lazım, splitter, ekler vs.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Fiber bir altyapı varsa bu değerler nasıl böyle anlamış değilim. Firmayı uyarın. Bu daha ilk ayınız 1-2 gün içerisinde değerler düzelmezse ayrılın. Ceza kesebilirler bunun için bu değerlerin fotoğrafını alın, bir de paketinizin fotoğrafını alın ceza keserlerse THH başvurursunuz. Taahhüt edilen hız 100 fakat tanımlanan 60.

Ben gelen kabloyla ilgili bir sorun olabilir düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
Zaten Hiçbir Zaman Vadettiği Hızı Vermiyorlar Hep 1-2 Aşağıda Veriyorlar
Şuan paketim 100 mbps ama dediğim gibi 40 larda dolaşıyorum.
3 metre diyorsa 55 MBPS alman normal değil. Bina içi tesisatına bakmak lazım, splitter, ekler vs.
Nasıl bir kutu çekip atayım buraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber bir altyapı varsa bu değerler nasıl böyle anlamış değilim. Firmayı uyarın. Bu daha ilk ayınız 1-2 gün içerisinde değerler düzelmezse ayrılın. Ceza kesebilirler bunun için bu değerlerin fotoğrafını alın, bir de paketinizin fotoğrafını alın ceza keserlerse THH başvurursunuz. Taahhüt edilen hız 100 fakat tanımlanan 60.

Ben gelen kabloyla ilgili bir sorun olabilir düşünüyorum.
Binaya kadar Fiber gerisi bakır. Cayma hakkım var mıdır? Varsa hiç düşünmem

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Daha 1 ayınız bile değil. Siz anlaşma imzalayınca sözde size indirimli şekilde paket sunuyorlar diyelimki paket 300 TL siz 200 TL'ye aldınız 100 TL ödeyeceksinizdir. Bu tamamen örnek. Bence iptal edebilirsiniz. Evinizde sabit telefon hattı var mı? Benim hatlarımı düşüren o olmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Talha Deniz Kurt
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama hazır sistem
Instagram
talhadeniiz
Discord
talhadeniz3348
Selamlar ,
1 gün önce TT internet paketimi yükselterek 100mbps ye çıkarttım. İnternette altyapı sorgulattığımda da 100mbps'ye kadar altyapım desteklediğini öğrendim. Fakat hız testi yaptığımda 40mbps üstünü alamıyorum. Hatta TT'yi aradım modem kaynaklıdır dediler bir de modem aldırdılar ( Eski modem arızalıydı bende TP-LİNK TD-W9970 adlı modemi kullanmaya başladım). Altyapım Apartmana kadar fiberdir , dairelere bakır olarak ulaşıyor. Ve bana VDSL bir modem göndereceklerini söylediler. Modem gelince 100mbps'ye yaklaşabilir miyim yoksa aynı mı kalır hızım? İsterseniz hat değerlerimi paylaşabilirim.
11mps diye superbox aldım 3mps takılıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
1619523198894.png

1619523230064.png

Hız testi değerlerim ve abonelik bilgilerim unuturum lazım olur burda kalsın bir sakıncası yoksa.
Bir de bina içinde ki kutu nasıl bir şeydir anlayacak arkadaşlar varsa çekip atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha 1 ayınız bile değil. Siz anlaşma imzalayınca sözde size indirimli şekilde paket sunuyorlar diyelimki paket 300 TL siz 200 TL'ye aldınız 100 TL ödeyeceksinizdir. Bu tamamen örnek. Bence iptal edebilirsiniz. Evinizde sabit telefon hattı var mı? Benim hatlarımı düşüren o olmuştu.
Evimde sabit telefon hattı yok.

bt5214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
berke tiryaki
Altyapının ve modemin 100'ü destekliyor olması lazım örneğin (eğer doğruysa) müşteri hizmetleri altyapımın maksimum 66 mbps desteklediğini ancak modemin 50 verebileceğini söylemişti üstüne birde yeni modem aldırmışlar size ilginç :unsure:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,924
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hat değerlerini paylaşman lazım.
Yürü be Mehmet Abi!
Benim gibi internette sorun yaşayıp sonrasında internetle ilgili birçok bilgi edinen birisi olacaksın gibi duruyor.
Bunların hepsini TT sağlıyor. Kendilerini, bizleri internet hizmetleri hakkında daha bilgili birer birey yaptığı için teşekkür ederim (!)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,892
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Zayıflama değeri düşükken gürültüsü yüksek. Bina içinden daire gelene kadar ne oluyor anlamadım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Çetiner
Altyapının ve modemin 100'ü destekliyor olması lazım örneğin (eğer doğruysa) müşteri hizmetleri altyapımın maksimum 66 mbps desteklediğini ancak modemin 50 verebileceğini söylemişti üstüne birde yeni modem aldırmışlar size ilginç :unsure:
Modem TP-LİNK TD-W9970 300mbps ye kadar destekliyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,924
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
dairelere bakır olarak ulaşıyor. Ve bana VDSL bir modem göndereceklerini söylediler. Modem gelince 100mbps'ye yaklaşabilir miyim yoksa aynı mı kalır hızım? İsterseniz hat değerlerimi paylaşabilirim.
Vallahi olmazsa vadedilenin altına hız alıyorum diyerek fesih edebilir miyim?

Kablonuzda ek varsa veya bir kapalı devre kutu bulunuyorsa onu kontrol edin. Bazen kötü ekler yüzünden bu tip şeyler yaşanabiliyor.
Eğer elektrik bandı vb. ile bağlanmışsa Arıza kaydı ile ekip isteyin ve kopma yaşadığınızı söyleyin. Onlar geldiklerinde eklerin kötü olduğunu söylerseniz büyük ihtimal yenileyeceklerdir.
Eğer sorun yine çözülmezse bu kez kablo değiştirmek çözüm olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,946
Üyeler
171,674
Son üye
FatihMehmet33
Top Bottom