TT vadettiği hızı vermiyor !

Zayıflama değeri düşükken gürültüsü yüksek. Bina içinden daire gelene kadar ne oluyor anlamadım :D
Hocam ben hiç anlamıyorum 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablonuzda ek varsa veya bir kapalı devre kutu bulunuyorsa onu kontrol edin. Bazen kötü ekler yüzünden bu tip şeyler yaşanabiliyor.
Eğer elektrik bandı vb. ile bağlanmışsa Arıza kaydı ile ekip isteyin ve kopma yaşadığınızı söyleyin. Onlar geldiklerinde eklerin kötü olduğunu söylerseniz büyük ihtimal yenileyeceklerdir.
Eğer sorun yine çözülmezse bu kez kablo değiştirmek çözüm olabilir.
Ben bu konularda cahilim biraz. Biraz daha açabilir misiniz rica etsem?

Kablonuzda ek varsa veya bir kapalı devre kutu bulunuyorsa onu kontrol edin. Bazen kötü ekler yüzünden bu tip şeyler yaşanabiliyor.
Eğer elektrik bandı vb. ile bağlanmışsa Arıza kaydı ile ekip isteyin ve kopma yaşadığınızı söyleyin. Onlar geldiklerinde eklerin kötü olduğunu söylerseniz büyük ihtimal yenileyeceklerdir.
Eğer sorun yine çözülmezse bu kez kablo değiştirmek çözüm olabilir.
Kablo demişsiniz hangi kablo onu anlayamadım.

Kablo demişsiniz hangi kablo onu anlayamadım.
Birde Kapalı devre kutusu.

Binadan daireye gelen kablo
Kirada oturuyorum , ev sahibiyle aram bozuk yakında çıkacağım zaten evden , uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Apartmandaki ankestrenin kapağını açamıyorum. Nasıl bir kilit sistemi koymuşlarsa artık. Kırılır diye çok zorlamadım.
@alpolojix / Leroxy

Son düzenleme:
Eğer binaya fiber gelmiyorsa normal ankastre olur, onu açabilirsin.
Yok ya aslında o da yasak. Hatta karşı binada birisi tam o kablolarla oynarken tt ekipleri gelmişti de tutanak tutmuşlardı.
Korkuyorum ben açmaya.

Yok ya aslında o da yasak. Hatta karşı binada birisi tam o kablolarla oynarken tt ekipleri gelmişti de tutanak tutmuşlardı.
Korkuyorum ben açmaya.
Yok Telekom'un ana kablosunu ellemediğin sürece sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,197
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri