Neler Yeni

TT'den geçiş için dükkan interneti önerisi

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EminEric
iyi akşamlar altyapı 85mbps olarak gözüküyor dükkan için

evde millenicom kullanıyorum 100mbps yanlış olmasa 4.aydan sonra 480 lira oluyor tarife ondan da cayabilirim

comnet düşünüyorum ya da millenicomdan devam edicem en mantıklı seçenek hangisi olur daha uygun sağlayıcı varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@OrkunJJ Hocam iyi akşamlar gıbırnetlisiniz galiba bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdi baktımda esnaf paket diye bir şey varmış gıbır nete geçeyim mi sizce

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
Orkun

evde millenicom kullanıyorum 100mbps yanlış olmasa 4.aydan sonra 480 lira oluyor tarife ondan da cayabilirim

comnet düşünüyorum ya da millenicomdan devam edicem en mantıklı seçenek hangisi olur daha uygun sağlayıcı varmı ?

@OrkunJJ Hocam iyi akşamlar gıbırnetlisiniz galiba bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdi baktımda esnaf paket diye bir şey varmış gıbır nete geçeyim mi sizce
GıbırNete geçebilirsin hocam, 2 farklı adreste deneyimledim gram sıkıntı yaşamadım. Yaşayana da pek rastlamadım. İsmiyle ne kadar dalga geçseler de evimdeki Türk Telekom kesildiğinde GıbırNet kullanmaya devam edebiliyorum :D

Bu arada bir diğer avantajı Türk Telekom vs. internet üzerinden yapılan kısıtlamaları hemen uygulamaya alıyor. Türk Telekom ile discorda giremiyorum mesela, GıbırNet ile bağlanabiliyorum.

Her adreste düzgün olacak diye bir kural da yok tabii ki, bir sorun yaşarsan sonuçta taahhüt yok. Direkt başka bir firmaya nakil yaparsın. Misal Millenicom da kullandım. Ondan da oldukça memnundum, habersiz zam yapması vs. rahatsız etti diye GıbırNet ile tanışmış bulundum o dönemde.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EminEric
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GıbırNete geçebilirsin hocam, 2 farklı adreste deneyimledim gram sıkıntı yaşamadım. Yaşayana da pek rastlamadım. İsmiyle ne kadar dalga geçseler de evimdeki Türk Telekom kesildiğinde GıbırNet kullanmaya devam edebiliyorum :D
fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz kurulum ücreti vs. VDSL olarak başvurucağım muhtemelen modem kira ücreti yansıtmazlar, 300 lira sabit fiyat mı yoksa indirimli aylar fiyatı mı ? yani belli bir aydan sonra 400 500 gibi fiyatlardan vermesinler bize millenicomda öyle ondan soruyorum

Bu arada bir diğer avantajı Türk Telekom vs. internet üzerinden yapılan kısıtlamaları hemen uygulamaya alıyor. Türk Telekom ile discorda giremiyorum mesela, GıbırNet ile bağlanabiliyorum.

Her adreste düzgün olacak diye bir kural da yok tabii ki, bir sorun yaşarsan sonuçta taahhüt yok. Direkt başka bir firmaya nakil yaparsın. Misal Millenicom da kullandım. Ondan da oldukça memnundum, habersiz zam yapması vs. rahatsız etti diye GıbırNet ile tanışmış bulundum o dönemde.
hocam birde referans kodunuz varmıydı ?

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
Orkun
fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz kurulum ücreti vs. VDSL olarak başvurucağım muhtemelen modem kira ücreti yansıtmazlar, 300 lira sabit fiyat mı yoksa indirimli aylar fiyatı mı ? yani belli bir aydan sonra 400 500 gibi fiyatlardan vermesinler bize millenicomda öyle ondan soruyorum

hocam birde referans kodunuz varmıydı ?
Tarife ücretiyle çalışıyor taahhüt olmadığı için. Misal 300TL fatura, 4 ay sonra zam yapıp 400e çıkarabiliyorlar. Ama kafalarına göre yapmıyorlar zaten, Türknet, Türk Telekom, Turkcell vs. zam uyguladığı dönemde Gıbır da zam yapıyor hatta bazen birkaç ay daha geç yapıyor bu zamları. Zam sonrasında da yine fiyat olarak diğer ISS lerden daha uygun oluyor.

Kurulum ücreti hiç hatırlamıyorum var mıydı yok muydu diye, müşteri hizmetleri detaylı bilgi verir zaten görüştüğünde.
Referans kodum vardır da mobil uygulama hiç kullanmadım abonelik no müşteri no şifre vs. hiçbirini bilmiyorum maalesef.

Comnet öneririm alt yapısal sorunun yoksa çok iyi firma referans kodu istersen dm'den atabilirim + kendine ait modemin varsa kurulum ücreti yok diye biliyorum

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EminEric
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Comnet öneririm alt yapısal sorunun yoksa çok iyi firma referans kodu istersen dm'den atabilirim + kendine ait modemin varsa kurulum ücreti yok diye biliyorum
Hocam benim işim internet üzerine sıkıntı çıkarsa ayvayı yerim ama fiyatları gerçekte uygunmuş riske girmeye değer mi ki

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Comnet kullanıyorum istanbuldayım. CS de her maça girdiğimde pingin düşüklüğünden dolayı en az 1 kişi internetin ne diye soruyor :D

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EminEric
Comnet kullanıyorum istanbuldayım. CS de her maça girdiğimde pingin düşüklüğünden dolayı en az 1 kişi internetin ne diye soruyor :D
bende millenicom kullanıyorum valoda 10 üstüne çıktığını görmedim sabit 4-7

galiba altyapı ile alakalı olabilir comnete geçiş yapmayı planlıyorum

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Ali
bende millenicom kullanıyorum valoda 10 üstüne çıktığını görmedim sabit 4-7

galiba altyapı ile alakalı olabilir comnete geçiş yapmayı planlıyorum
İstanbuldaysanız gayet normal türk telekom fiber ile izmirde bile 9 ms aliyorum ben zaten.

Top Bottom