kablo kablosuz ?Geçenlerde TTnet 2x çıkarmıştı uploadlarını arttı mı diye bakayım demiştim artmamıştı yine speed testte 3 çıkıyor fakat DSL hat altyapısına baktığımda 6mbps tanımlı gözüküyor neden böyle ?
Alıntıyı görüntüle
speedtest.net misizce,kablolu
hayret vallahi bende değilbendede öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadım gitti
evet speedtestspeedtest.net mi
hayret vallahi bende değil
Lütfen böyle sorular sormayın,üzülüyorum yalnız turkcell süperonline firmasındayım.speedtest.net mi
hayret vallahi bende değil
TTnet mi sağlayıcın ?bendede öyle
anlamadım gitti
evet ttnetLütfen böyle sorular sormayın,üzülüyorum yalnız turkcell süperonline firmasındayım.
TTnet mi sağlayıcın ?
Benim süperonline belki onla alakası vardır diye düşündüm yazdım bakalım süperonlineyeevet ttnet
Doğru fakat bende böyle bir şey olması şuanlık söz konusu değilbu arada şu anda bölgesel bir yoğunluk söz konusu. gündüz 47-48mbps alırken şimdi 45lere düştü. ayrıca speedtest sunucu olarak otomatik kablonet vb. seçtiyse bilin ki ttde yoğunluk vardır. tabi bu bölgenize yakın bir tt sunucusu varsa geçerli yoksa hep yakını seçer zaten.
TTneti aramayı denediniz mi ?evet ttnet
aradım fakat bizle alakalı bir şey değil dediler ama upload 8lerekadar çıkıyoe ondan sonra sınırlama var gibi 3 e düşüyorBenim süperonline belki onla alakası vardır diye düşündüm yazdım bakalım süperonlineye
Doğru fakat bende böyle bir şey olması şuanlık söz konusu değil
TTneti aramayı denediniz mi ?
Sizin anlık çıkıyorsa sonra düşüyorsa altyapın upload olarak büyük ihtimalle yoğun saatlerde altyapın yetersiz kalıyor sınırlama var gibi düşüyor dediğiniz zaman genelde akşam saatleri olur iş çıkışıaradım fakat bizle alakalı bir şey değil dediler ama upload 8lerekadar çıkıyoe ondan sonra sınırlama var gibi 3 e düşüyor