Neler Yeni

Ttnet İyimisin Kardeşim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Şuan sabit 60 mbps internet alıyorum apartmandaki sadece benim evimde altyapı gözükmüyor. Altyapı ttnet olduğu için bir şekilde ulaştım bana bölgede fiber çalışmaları cart curt var diyor altyapı olmaması normal diyor ya kardeşim yan apartmanda bizim apartmanda tek bendemi sorun oldu hicmi anormal değil hâlâ altyapı çalışmalar var böyle sorunlar olabilir diyor ya mallar, 2 haftadır altyapı ya göstermiyor yada 16-20 mbps çıkıyor

Son düzenleme:

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yürü be göster onlara günlerini aslan :kekw::kekw::kekw:
Aradım şimdi ttnet altyapı 50 mbps detskeliyor diyor diyorum ben zaten şuan 60 alıyorum nasıl oluyor yanımdaki daire 95 e kadar destekliyor şu 1 ay önce de 95 e kadar destekliyor du diyorum bana hâlâ 50 ye kadar destekliyor diyor kafayı yedim kime başvurucam ben kimse dinlemiyor adam akıllı

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir o ankastre ye dokunda bakalım ne yapıyorlar aslan parçası. Evinde net varken size net veremiyoruz deseler boynunu bükücen el mahkum.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki dostum güzel bir soru sana neden ttnet?
Bölgemdeki altyapı ttnet çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bölgemdeki altyapı ttnet çünkü
Başka
Bir o ankastre ye dokunda bakalım ne yapıyorlar aslan parçası. Evinde net varken size net veremiyoruz deseler boynunu bükücen el mahkum.
Bölgemde sadece TTNet altyapısı var ya ben derdimi anlatamıyorum ya onlar anlamıyor daha 1 ay önce 95 Mbps Altyapı vardı şuan gıbırnet 60 mbps alıyorum. Neti değiştiricem ama altyapım 16-24 detskeliyor görünüyor bazı firmalarda vdsl altyapım olmadığını gösteriyor bu yüzden yeni insternete başvuramıyorum, apartmanda sadece benim evde altyapı sorunu var ve hiçbişey yapmıyorlar

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo